8 Temmuz 2023 Cumartesi

10- 16 TEMMUZ HAFTASI - YEPYENİ KADERSEL GÜNDEMLER BAŞLIYOR!




PAZARTESİ: Hareketli, aktif, enerjik etkilerle haftaya başlıyoruz. Bugün enerjimizi doğru yönetmek, ani kararlar almamak, aceleci olmamak, güvenli yerlerde kalmak, sözcüklerimizi doğru seçmek önem kazanırken; bol bol hareket ederek, spor yaparak rahatlayabilir, agresyon enerjimizi atabiliriz. Ancak ağır sporlardan kaçınmalı, gün boyu bedensel enerjimizi korumalıyız. En derin yaralarımızı fark ederek şifalanabilir, dertleşebilir, doktor randevularımızı bugüne denk getirebiliriz. Bugün son derecelerde baskın ilerleyen etkiler, bir şeyleri tamamlamak, dönüştürmek konusunda bizleri destekliyor olacak. Toplumda ani etkiler, şok gelişmeler, patlamalar, kriminal olaylar ve kazalara açık etkilerde olacağız.

Hareket enerjimizin değiştiği bugün, 27 Ağustos'a dek; daha mantıksal, detaycı, gerçekçi, planlı ve düzenli hareket etme eğiliminde olacağız. Sakinlik, zeka, detaycılık, sağlıklı yaşamak ve sorumluluk sahibi olmak ilişkilerde daha çekici gelmeye başlayacak. İyileşme, arınma, şifalanma, sadeleşme etkilerinde olacağız. Mutlu haftalar!

SALI: Haftanın en tatlı günlerinden birindeyiz! İçsel ihtiyacımızın; güvende, rahat, huzurlu hissetmek olduğu bugün geleceğimizi güvence altına almak, işimizde ve ilişkilerimizde gelecek planları yapmak için destekleniyoruz. Gün boyu tüm işlerimiz için zamanı verimli kullanabilir, sorumluluklarımızı kolaylıkla tamamlayabiliriz. Adım attıkça kadersel destekler alabilir, toplumda etki yaratabiliriz. İsteklerimizde şansı yakalamak için bugün mutlaka ufak da olsa bir adım atmalıyız! Hayata bakış açımızın yenilendiği bugünden itibaren bir ay boyunca; daha coşkulu, heyecanlı, özgüvenli ve aşk dolu konuşmalar yapacak, yaratıcılık ve liderlik yeteneklerimizle parlayacağız.

ÇARŞAMBA: Venüs retrosuyla öz değerimizi, ilişkilerimizi, hayattan keyif aldığımız yerleri yenilemeye hazırlandığımız günlerdeyiz. Bugün Ağustos ayı boyunca yaşayacağımız gündemlere dair yaşamdan ipuçları alabilir, ani etkilerle değer duygumuzu ve aşka bakış açımızı yenileyebiliriz. Finansal anlamda risk almak, alışveriş, kuaför, bakım konuları için uygun bir günde değiliz. Bugün özgün adımlar atmak, denenmemişi denemek, yaratıcı ve vizyoner bakış açımızı sunmak , teknoloji ve medya ile ilgilenmek için destekleniyoruz. 1,5 yıl boyunca yaşadığımız gündemlere nokta koymaya, karmik yeni bir döngüye başlamaya hazırlanıyoruz...

PERŞEMBE: Kadersel gündemlerimizin değişeceği, hayat akışımızda yepyeni 18 aylık bir döngüye gireceğimiz önemli zamanlara başlıyoruz. Yaşamımızda denge kurmak, adalet ve karmik ilişkiler gündeme gelmeye başlıyor. Bugün 10:30'a dek dinlenme ihtiyacında olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. 10:30 itibariyle iletişim trafiğimiz çoğalırken, aceleci ve eleştirel olmaz, konsantre hareket edersek önemli anlaşma, yazışma ve görüşmelerimizi tamamlayabiliriz. Zihnimizi dinlendirmeye ihtiyaç duyduğumuz, zamanın yavaş akacağı bir gündeyiz.

CUMA: Renkli, keyifli, hareketli, enerjik bir güne başlıyoruz. Bugün ilham dolu fikirlerimizi, hayallerimizi, isteklerimizi hayata geçirebilir, özgün yanlarımızla toplumda etki yaratabiliriz. Özgürleşmek, yenilenmek isteyebilir, kendimiz olabilmenin tadını çıkartabiliriz. Gün boyu anlama ve anlaşılma ihtiyacımız artarken, sosyalleşmek, dertleşmek ve şifa terapilerine katılmak ruhumuza iyi gelecektir. Öz değerimize dair uyanışlar yaşayacağımız bugün, ilişkiler ve finansal konularda ani etkilerle pek çok gerçeği fark ederek Venüs Retro yolculuğuna daha sağlıklı hazırlanabiliriz.

CUMARTESİ: Keyifli, ilham dolu, yaratıcı etkilerde bir güne başlıyoruz. Bugün hislerimiz ve hayal gücümüz yüksek olabilir, sanatsal çalışmalar yapabiliriz. Sosyalleşmek, eğlenmek, gezmek, sevdiklerimizle zaman geçirmek için destekleniyoruz. Ancak önemli iş ve sorumluluklarımızda dalgınlıklar ve unutkanlıklar yaşamaya açık olduğumuz için yaptıklarımızı iki kere gözden geçirmeli, sorgulayarak hareket etmeliyiz. 15:35 itibariyle dinlenme ihtiyacımız artarken, akşam saatleri keyifli organizasyonlar için uygun olacaktır.

PAZAR: Şanslı, tatlı, duygusal, romantik etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. İçsel ihtiyacımızın; güvende hissetmek, şefkat, empati ve sıcaklık olduğu bugün sevdiklerimizle güzel zamanlar geçirebilir, ailemizden, duygusal bağımız olan kişilerden destekler görebiliriz. İlişkilerimizde tatlı süprizler ve tekliflerle karşılaşabiliriz. Şanslı bağlantılar ve iş birlikleri kurabilir, şanslı yeni adımlar atabiliriz. Bugünlerde yaşamın mistik işaretleri ve rüyalarımız bize rehberlik ederken, doğada olmak, sessiz zamanlar yaratmak ruhumuzu besleyecektir. Yeniay ile yeni başlangıçlar için kendimizi dinlememiz gereken zamanlardayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder