23 Nisan 2023 Pazar

24- 30 NİSAN HAFTASI - İKİ TUTULMA ARASINDA



Işığını gölgeleyen, seni sen yapmaktan alıkoyan, henüz yaşayamadıklarından geri tutan ne varsa tutulma sonrası aydınlanıyor. Kim olduğunu ve ne istediğini daha çok anladığın, kendi Güneşi'ne yeniden doğmak için tüm karanlıkların içinden korkusuzca geçtiğin, kendini bulduğun bir döngüdesin. Bu hafta kendine; söyleyemediklerinden, ertelediklerinden, tutunduklarından özgürleşmek için izin ver. Hayal ettiğin hayatı yaşamana bir adım kala, kalbini dinle, o doğru yolu biliyor.

PAZARTESİ: Bu hayattan ne istediğimizi, kim olduğumuzu daha çok anladığımız, net ve kararlı adımlar atmamıza vesile olacak kadersel gelişmeler ve tanışmalar yaşayabileceğimiz bir gündeyiz. Düşündüklerimizi gerçekleştirmek için çok sabırsız hissedebiliriz ancak hafta boyunca sakin kalmalıyız. Geleceğe dair planlar yapmak, önemli görüşmelerimizi yapmak için 15:15'e dek desteklenirken ardından belirsizlik ve dalgınlıklar yaşayabiliriz, işlerimiz askıda kalabilir. Kendimize dinlenmek için izin vermeliyiz.

SALI: Tutulmanın etkilerinin görünür olmasıyla, yavaş yavaş geleceğimiz ve isteklerimiz şekilleniyor. Bugünden itibaren yapacağımız planlama, yazışma, görüşmeler ve inşaa ettiğimiz her şey; kalıcı, istikrarlı, disiplinli ve sağlam olabilir. Taslaklar oluşturabiliriz. Ancak başlangıç, imza ve görünür olma durumları için retro sonunu beklemeliyiz. Duygusal güvence ihtiyacımızın yüksek olduğu bugün, evimizde kendimizle veya ailemizle keyifli zamanlar geçirebiliriz.

ÇARŞAMBA: Bugünlerde hayat dinlenmemizi, nefes almamızı, hayal ettiğimiz hayattan ve kendimizi yaşamaktan bizi geri tutanları görmemizi istiyor. İçe dönerek akışı zorlamamalı, kendimizi eksik hissettiğimiz konuları görmeye izin vererek o konuları iyileştirmeliyiz. Bugün acele hareketlerden, abartılı tepkilerden, alışveriş ve yeme dürtüsünden uzak durmalıyız. Dertleşerek, konuşarak ilişkilere dair sorunları çözebilir, sevgiyle şifa bulabiliriz.

PERŞEMBE: İçimizdeki çocuğun ihtiyaçlarını daha çok duyduğumuz, kalbimizin sesini dinlemeden ilerlemenin mümkün olmayacağı bir güne başlıyoruz. Bugün bizi motive edecek, heyecanlandıracak, hayata bağlayacak her şeyi fark ederek planlar yapabiliriz. Tutulma etkileri görünür olurken, kendimizle daha çok yüzleşebiliriz. Akışı zorlamamalı, önemli görüşmelerimizi yapmamalı, iptal ve gecikme durumları olabileceğini bilmeli, sporda yaralanmalara dikkat etmeliyiz.

CUMA: Kendimizi, yeteneklerimizi gösterebileceğimiz, yenilenme ihtiyacımızın yüksek olduğu bir gündeyiz. Bugün sanatsal etkinlikler, hobilerimiz ve sporla ilgilenebilir, saç bakımları yapabiliriz. Daha özgüvenli, cesur hissedebilir, kendimizi ve başkalarını motive edebiliriz. Duygularımız ve mantığımız çatışırken, iletişimde biraz zorlanabiliriz. Retronun baskın etkilerine ve beklenmedik olaylar, süpriz gelişmelere açık bir gündeyiz.

CUMARTESİ: Tatlı, keyifli, şanslı ve pozitif etkilerle dolu bir gündeyiz! Bugün sevdiklerimizle güzel zamanlar geçirebilir, ilişkilerimizdeki sorunları çözebilir, barışabilir, duygularımızı açabiliriz. Yapmadığımız aktiviteler yapmak, gitmediğimiz yerlere seyahat etmek ruhumuza ve ilişkilerimize iyi gelecektir. Önemli işlerimizin askıda kalabileceği bugünü özellikle 13:53 sonrası dinlenmeye ayırmalıyız. Sanatsal, yaratıcı çalışmalarda görünür olabilir ve etki yaratabiliriz.

PAZAR: Ay Tutulmasının etkileri yaklaşırken, bugün içsel ihtiyacımız; arınmak, yenilenmek, düzenleme, planlama, bir şeyleri verimli hale getirme ve temizlik olacaktır. Gerçekçi adımlar atmak, konuşmalar yapmak, analiz etmek için uygun bir gündeyiz. İlişkilerimizde sağlıklı kararlar alabiliriz. Kendimizi ve çevremizi beklentilerimizle eleştirmek yerine, akışa güvenmeli, oldurmaya çalışmamalıyız. Kendimizi geliştiren aktiviteler yapmak, kendimize iyi gelmek, bakımlar yapmak için güzel bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder