26 Şubat 2023 Pazar

27 ŞUBAT - 5 MART HAFTASI - HER SON BİR BAŞLANGIÇ



Merhaba yeryüzü sakinleri,

İnsanlık tarihinde bir devrin bitişine şahit olurken, farkında olmadan bir 'yeninin' hazırlığı içindeyiz. Yapılması gerekenler bu hafta Dolunay ile daha görünür olurken; kalıcı kararlar alabilir, bitişler, tamamlanmalar yaşayabiliriz.

Karanlığın içinden doğan aydınlık gibi; zorlukların içinde şansın, şifanın, gezegenleri buluşurken, sevgiyle şifalanmaya hazırlanıyoruz.

Herkesin kalbinin görünür olduğu bu dönemde, güzelliğin ve iyiliğin zerresini taşıyanlar, ilahi adalet döngüsüyle güzel nasiplerine ilerliyorlar.

Bilincimiz bilmese de, hatta değişime direnç gösterse de, ruhumuz daha iyi olan kapıdan geçmeye artık hazır. 

PAZARTESİ: Yeni başlangıçlar yapmak, işlerimizi tamamlamak, hızlandırmak için çok uygun bir gündeyiz. Bugün iletişim, haberleşme, seyahat, yazışma, yardım organizasyon ve duyuruları yapma, alışveriş, ticaret ve hukuksal işlemler için destekleniyoruz. Binamızı sorgulatma başvurusu yapmak için güzel bir gündeyiz.

SALI: Akışa uyarak, teslimiyette olarak kolaylıkla geçirebileceğimiz bir gündeyiz. Bugün söylenilen, yapılan şeylere, karşımıza çıkan kişilere sorgulamadan inanmamalı, hemen harekete geçmemeliyiz. Zamanı doğru yönetebileceğimiz bugün, zihinsel gerginlikler yaşıyorsanız sorumluluk baskısını azaltmak için dinlenmeyi ihmal etmeyin, iletişim çatışmalarına girmeyin ve hiçbir şeyi zorlamayın.

ÇARŞAMBA: Duygusal güvence ihtiyacımızın yüksek olduğu bugün, yaşam alanımızda daha fazla zaman geçirmek isteyebilir ve diğerlerinin yaşam alanları için güzel desteklerde bulunma fırsatları yakalayabiliriz. Aile ve ev temaları gündemimizde olabilir, nostaljik hissedebiliriz. Geleceğimiz için kadersel desteklerle karşılaşabileceğimiz, duygusal konularda yeni kararlar alabileceğimiz bir gündeyiz. Kişisel bakımlarınızı bugün yapabilirsiniz.

PERŞEMBE: Ruhsal yaralarımızın bıraktığı izlerin görünür olduğu, şifaya ihtiyaç duyan yanımızı, şifamıza ihtiyaç duyan kişileri daha fazla görebileceğimiz bir gündeyiz. Bir yandan birliğin ve sevginin getirdiği güzelliklere, diğer yandan kalbi mühürlü olanların çirkinliklerine şahit olabiliriz. Beklenmedik haberler duyabiliriz. Kaos ve çatışmaya girmekten kaçınarak, kalbimizi koruyalım. Bugün resmi işlerimizi yapabiliriz. Ani ve sarsıcı gelişmeler yaşayabiliriz.

CUMA: Cümlelerimizin ruhumuza ince ince dokunduğu, sözcüklerle sarılabildiğimiz bir aylık Merkür Balık döngüsü başlıyor! Bugünden itibaren empatik ve sezgisel olabiliriz. Ancak akıl dağınıklığı ve gerçeklerden kaçma hali de yaşayabiliriz. Venüs Şiron kavuşurken; sevgiyle şifa bulacağımız, birinin hayatına dokundukça iyiliklerle karşılaşacağımız, sevdiklerimize sarılmayı unutmamamız gereken bir gündeyiz. Gün genelinde duygusal patlamalar yaşamamak için olayları kişisel algılamaktansa, mantıksal ve olgun davranmak yararımıza olacaktır.

CUMARTESİ: Sevgiyle dönsün dünya!

Her zorluğun ardından önümüzde daha iyiye doğru bir kapı açılır. Zorlukların aslında bizi o kapıdan geçmeye hazırladığını fark ederiz. O kapıdan kolaylıkla geçebilenler; dünyadaki tüm karanlık ve çirkinliklere inat, aydınlık ve iyiyi çoğaltmayı başarabilenlerdir. Bu; karanlığı yok sayarak kaçmak değil, tam da içinden geçmektir. Sevginin ve aklın cesurca meydan okumasıdır.

Bugün hayat o kapıdan geçmemiz için bize tüm desteğini sunuyor. Adımlarını iyilik, yardım ve şifa için at. Hiçbir şey yapamıyorsan, güzel niyetlerde bulun. Ve sevdiklerine 'seni seviyorum' demeyi ihmal etme! 

PAZAR: Akşam saatlerinde başlayarak gündüz saatlerine dek devam eden etkilerde, sarsıcı, ani olaylara açık bir zamandan geçerek güne başlıyoruz. Dolunay eksenine girmek üzere olduğumuz gün genelinde, hayattan neler istediğimizi daha net fark edebilir, yeni kararlar alabiliriz. Özümüze, kalbimize yaklaşacağımız, kabuğumuzu ve egomuzu çözen olaylar yaşayabiliriz. Yeteneklerimizi, kimliğimizi daha fazla gösterebiliriz. Liderler, onların sorumluluklarının daha fazla gündeme geleceği olaylar yaşayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder