18 Aralık 2022 Pazar

19 - 25 ARALIK HAFTASI - YEPYENİ BİR ŞANS DÖNGÜSÜ BAŞLIYOR!



Bu hafta hayatımızda çok derin açılımlar, çok önemli farkındalıklar yaşayabilir, koca bir yılın hak edişlerine kavuşabiliriz! Jupiter zodyağın son burcundaki son günlerinde, yeni bir şans döngüsüne geçmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda 23 Aralık'ta yaşayacağımız Yeniay'a doğru hayatımızda büyük bir döngüyü kapatıyoruz.

Bu hafta geçmişten birçok konu tamamlanmak üzere önümüze gelebilir. Korkularımız, takılı kaldıklarımız, geçmişe duyduğumuz özlem bu hafta baskın olabilir. Tüm bunları değiştirip yenileneceğimiz önemli farkındalıklarla dolu bir haftadayız. 

Bu hafta mutlaka iyi niyetlerde bulunmalı, güzel dilekler dilemeli, güzel olanı çoğaltmaya yönelmeli, hatta yeniyıl dileklerimizi belki de erken yazmalıyız :)

Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: Önemli farkındalıklarla, derin duygularla dolu bir güne başlıyoruz. Bugünlerde hayatımızda yeni bir sayfa açmak için ihtiyacımız olanı daha net görebilir, geçmişte takılı kaldığımız kişi ve konular, karmik ilişkiler ve korkularımızla ilgili bir içsel yüzleşme yaşayabiliriz. Gün içerisinde onaylanma, görülme, sevilmeye dair kırgınlıklarımızı fark edebiliriz. Bugünlerde ilişkilerde daha hassas ve yapıcı olmak önem kazanacaktır. Bugünü doktor randevuları, terapiler, ruhsal konular, ödemeleri tamamlamak, girişim planlamaları yapmak için değerlendirebiliriz.

SALI: Hayatımızda yepyeni bir şans döngüsü başlıyor!

Bu döngü 16 Mayıs'a dek sürerken, hayatlarımıza yepyeni başlangıçlar ve hediyeler getirecektir. Şans enerjisinden yararlanmak için; girişimler yapmalı, cesur olmalı, kendimize öncelik verebilmeli, kalbimizin isteklerinin peşinden gitmeli, hayatımızın kontrolünü ele almalıyız!

Hepimiz kendi hayatımızın kahramanıyız. Ve işte bugün o kahraman, yeni bir yolculuğa çıkıyor. Yolun meyvelerini Mayıs ayından sonra toplayacağız.

Bugün yenilenme ihtiyacımız baskın olurken, değişim yaratmamız gereken konuları fark edebiliriz. Beklenmedik konu ve olaylar, planlarımızda değişimlere neden olabilir.

İlişkilerde duygularımızı daha güzel ifade edebilir, geleceğe dair net kararlar alabiliriz. İlişkiler, iş birlikleri ve finansal konularda kadersel güzelliklere açık bir gündeyiz.

ÇARŞAMBA: 'En uzun gece ve kış...'

Bugün rüyalarımızın rehberliğinden işaretler alarak güne başlıyoruz. 10:15'e dek enerjimizi toplamak ve yeni bir işe başlamak konusunda zorlanabiliriz.

Fakat 0:15 itibariyle enerjimiz oldukça yükselirken içsel ihtiyacımız; keşfetmek, gezmek, öğrenmek, öğretmek, yenilenmek, özgürleşmek, sınırlarımızı aşmak olacaktır. Jupiter Ay üçgeni ile oldukça şanslı, neşeli, keyifli bir gün geçirebiliriz. Güneş Yay'ın son demlerinde ilerlerken, hayatımızda yeni başlangıçlar için planlamar yapabilir, ilahi adalet döngüsünden önemli hak edişler alabilir, farkındalıklar yaşayabiliriz.

PERŞEMBE: İyi ki doğdunuz sevgili Oğlaklar!

İstikrarınız, saygınlığınız, sınırlarınız, olgunluğunuz, her işi hakkıyla yapışınız bir ay boyunca hepimize rehber ve ilham olsun!

Bugün güne başlarken ani kararlar almamak, ani tepkiler vermemek, duygularımızı yönetebilmek önemli olacaktır. Aynı zamanda riskli sporlar yapmamalı, aceleci hareket etmemeliyiz. Gün genelinde zamanımızı çok iyi yönetebiliriz fakat bugünü önemli iş ve görüşmeler için değil, yarım kalan işleri tamamlamak için kullanmalıyız.

Doktor randevuları, terapiler için de bugünü seçebiliriz. İlişkilerimize yenilikler katabilir, süpriz gelişmeler yaşayabiliriz.

CUMA: Yeniay Günü!

Bugün saat 13:16'da gerçekleşecek Yeniay ile hayatlarımızda yepyeni bir yapılanmaya doğru ilerliyoruz. Hepimizin hayatlarında adeta bir reform yaratacak yeni bir yıla ilerlerken, bu yeniay ile güçlü tohumlar atacağız. İş ve ilişkilerde alacağımız kararlar, geleceğe yönelik ciddi ve uzun vadeli etkilerde olacaktır. Saygınlık, statü ve sorumluluklarımız gündemimize gelebilir. En güçlü potansiyellerimizi yaşamak için hayatımızda yeni kapılar açılabilir. Fakat Mars retrosu ve gölgeli Merkür retro günlerinin içindeyken, öncelikle geçmiş konuları tamamlanmak için önümüze gelecektir.

CUMARTESİ: Şans dolu bir gün!

Bugün hayatımızda şanslı etkiler kolayca akarken; ilişkiler, iş ve finansal konularda adımlar atabilir, sosyalleşebilir, iş ilişkilerimizi geliştirerek kadersel fırsatlar yakalayabiliriz. Kendimizi rahatlıkla ifade edebilir, ilişkilerimizde duygularımızı açabiliriz. Hayallerimizi hayata geçirmek için gerçekçi kararlar alabiliriz. Alışveriş, kuaför, kişisel bakım, diş randevuları için bugünü değerlendirebiliriz.

PAZAR: Oldukça yoğun rüyalarla geçen gecenin ardından bugün 10:15'e dek güne başlamakta zorlanabiliriz. 10:15 itibariyle oldukça şanslı etkilerde olacağız. Sosyal medya paylaşımlarımızla etki yaratabilir, toplumsal işlerimizde desteklenebiliriz. Sosyalleşerek, yeni başlangıçlar yaparak, kendimizi ve bilgilerimizi dış dünyada göstererek şans ve fırsat enerjilerinden yararlanabiliriz. Akşam saatlerinde enerjimiz hala yüksek olurken, kadersel ve beklenmedik olaylar yaşamaya açık olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder