13 Kasım 2022 Pazar

14 - 20 KASIM HAFTASI - HEDİYELERLE DOLU BİR HAFTA!



Yaşadıklarımızın sebeplerini ve hediyelerini görebileceğimiz, hak edişlerimizi alacağımız, şifalanacağımız, kendimize yeniden doğacağımız şanslı günlere başlıyoruz!

Bu hafta; süpriz haberler alabilir, her konuda yepyeni başlangıçlar yapabiliriz. İlişkilerde sorunları çözebilir, yepyeni tanışmalar yaşayabiliriz. Bolluk bereketimizi çoğaltacak adımlar atabilir, güzel iş haberleri alabilir, konuşmalar ve yeteneklerimizle öne çıkabiliriz. Yaratıcılığımız, sezgilerimiz, pozitifliğimiz her zamankinden daha yüksek olabilir.

Siz bu güzel enerjileri değerlendirmek için neler yapacaksınız?

PAZARTESİ: Aşk, iş, görüşmeler, yazışmalar, eğitim, kuaför, bakım, sanat... Bugün hayatımızda her konuda şanslı başlangıçlar yapabilir, sorunları çözebilir, yenilikler yapabiliriz. 13:40 - 15:50 aralığı dışında adımlarımız hızla ilerleyebilir.

Değerlerimize sahip çıkmayı ve değerlerimizi oluşturmayı öğütleyen tutulmalarla; bu hafta hayallerinizin peşinden koşun, hayata karışmak için bir şeylerin tam ve mükemmel olmasını beklemeyin, sevdiklerinize sımsıkı sarılın. Hayat şu an, ertelemeyin.

SALI: Bugün içsel ihtiyacımız; yeteneklerimizle öne çıkmak, kendimize iyi geleni seçmek, yenilenmek olacaktır. Hayatımızın her alanında attığımız adımlar şanslı ilerleyebilir ve büyük etkiler yaratabiliriz. Aşka dair önemli kararlar alabilir, duygularımızı açmak, evlilik teklifi için değerlendirebiliriz. İş, ilişkiler, yatırımlar için bugünü seçebiliriz. Bize iyi gelmeyen her şeyden kolaylıkla özgürleşebiliriz. Sağlık, şifa, terapiler, dolgu, botoks, kuaför, sanatsal aktiviteler ve manevi çalışmalar için de bugünü seçmek çok verimli olacaktır.

ÇARŞAMBA: Sabah saatlerinde yalnız kalma ihtiyacımızın artacağı etkilerle güne başlıyoruz. Bugün gerçekçi ve kararlı olursak, önemli adımlar atabilir, iş, spor, hukuksal konular, seyahatler açısından bugünü değerlendirebiliriz. Fakat ilişkiler açısından kendimizi ifade etmek, duygularımızı dile dökmek zorlayıcı olabilir. Tutulmaların etkisini bugün daha somut biçimde görmeye başlayabiliriz.

Venüs'ün 10 Aralık tarihine dek sürecek yepyeni yolculuğu ile ilişkilere daha pozitif bakmaya başlayacak, özgürlüğü, seyahatleri, kültürel aktiviteleri, bilgi paylaşımlarını önemseyeceğiz. Uzak ilişkiler kurmaya meyilli olabiliriz.

PERŞEMBE: Venüs'ün ardından Merkür de yepyeni yolculuğuna başlıyor, 6 Aralık tarihine dek hayata daha neşeli, keyifli, büyük pencereden bakmaya başlıyoruz! Son zamanlarda yaşadığımız kriz ve karanlık etkisi dağılırken, arındığımız her şeyle çok daha özgürüz! 

6 Aralık tarihine dek; seyahatler, yurt dışı, eğitim, hukuk ve uzak bağlantılar gündemimizde olabilir. Bugün ise; düzenleme, planlama, şifa, temizlik, bağımlılıkları bırakmak, diyete başlamak için güzel bir gündeyiz. Yüksek beklentili hareket ve eleştiriler yapmamaya dikkat etmeliyiz.

CUMA: Kadersel destekler görebileceğimiz, attığımız adımlarla kadersel fırsatların yolunu açabileceğimiz, hayatımızda önemli yer edinecek kişilerle tanışabileceğimiz bir gündeyiz. Gün genelini eğitimler, seyahatler, yurt dışı bağlantıları için değerlendirebiliriz. Fakat dalgınlıklara, yanlış anlaşılmalara, kandırılmalara karşı temkinli olmalı, bedenimizi fazla yormamalıyız. Akşam saatlerinde daha sessiz zamanlar geçirmek yararlı olacaktır.

CUMARTESİ: Uyumlu, dengeli, pozitif etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün ruhsal anlamda iyi hissedebilir, sakin zamanlar geçirmek isteyebiliriz. Fakat bedensel anlamda özellikle 11:45 - 14:00 arasında enerjik hissetmeyebiliriz. Dinlenmek, takviyeler almak, ağır şeyler tüketmemek sağlığımız açısından faydalı olacaktır. Öğleden sonra sosyalleşmek, sanatsal ve kültürel aktiviteler yapmak, romantik zamanlar geçirmek ruhumuzu oldukça besleyecektir.

PAZAR: Şanslı, pozitif, enerjik bir güne başlıyoruz! Bugünü mutlaka sizi mutlu eden kişilerle ve sizi mutlu eden yerlerde geçirin. Bakış açınızı genişletmek, kendinizi geliştirmek için yepyeni adımlar atın, bol bol sohbet edin. İnsanların görüşlerinin size katkılarına açık olun. Böylece güzel kadersel başlangıçları yaşamınıza çekebilirsiniz. 24 Kasım'a doğru, güzel bir Yeniay'a hazırlanıyoruz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder