1 Ekim 2022 Cumartesi

3- 9 EKİM HAFTASI - BELİRSİZLİKLER DAĞILIYOR!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta Merkür hızlanıyor, 9 Ekim tarihinde çok önemli bir Dolunay gerçekleşiyor! Dolunay, Eylül ayı boyunca yaşanan belirsizlikleri dağıtarak bize yol gösteriyor olacak. Yaşadığımız aydınlanmalar dişil enerjide kendi değerini bilip yenilenmeye ve gücü eline almaya; eril enerjide ise daha mantıksal, net ve yapıcı hareket etmeye hizmet ediyor olacak.

Dünya genelinde; isyan, protesto, yenilik ve özgürlük kavramları öne çıkıyor. Rusya ve İran hareketleniyor. Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: Haftaya; gerçekçi, net, mantıksal bir ruh hali ile başlıyoruz. Gündemimiz; işlerimizi ve sorumluluklarımızı tamamlamak olabilir. Merkür hala S (durağan) yerleşimde ve Ay, Şiron - Güneş karesini yaşarken, Eylül ayı boyunca yaşadıklarımız netleşiyor. Bugün konuşma, görüşme ve anlaşabilme açısından uygun bir günde değiliz. Kendimizi akışa teslim etmeli, kendimizle zaman geçirmeli, birbirimizin yaralarına nazikçe yaklaşmalıyız. 

SALI: Merkür İleri! Hızını yavaş yavaş kazanacak Merkür ile 5 Ekim'den itibaren yeni başlangıçlar yapabiliriz. Ancak bugün 13:30'a dek dinlenme ve yarım kalan işlerimizi tamamlamak için destekleniyoruz. Öğleden sonra; ilişkilerimizde güzel zamanlar geçirebilir, güzellik, bakım, finansal konular, sanat, ticaretle ilgilenebilir, ruhumuzu besleyecek güzel yerleri gezebiliriz. Hukuksal konular çözümlenmeye başlanabilir.

ÇARŞAMBA: Oldukça sosyal, hareketli, aktif bir güne başlıyoruz. Bugün; ekip çalışmaları, sosyal medya, toplumsal konularda adımlar atabilir, önemli görüşmelerimizi yapabiliriz. Hem ilişkilerimiz hem de iş konusunda sağlam adımlar atabiliriz. Bu noktada önemli olan kararlı olmak, güven verebilmek, değişimlere karşı esnek olabilmektir. Özellikle akşam saatlerinde beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeniliğe açık ve mantıksal adımlar atmak geleceğe dair önemli başlangıçlar getirebilir. 

PERŞEMBE: Bugün 15:47'ye dek yalnız kalma ihtiyacında olabilir, dinlenebilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. 15:47 ile birlikte içsel ihtiyacımız; duygulara önem vermek, empati, romantizm, teslimiyet olacaktır. Sezgilerimiz yükselirken, ruhsal çalışmalar yapabilir, manevi konularla ilgilenebiliriz. Akşam saatlerinde önemli iş birlikleri ve görüşmeler gündemimizde olabilir. Sözcüklerimizle daha fazla dikkat çekebiliriz.

CUMA: Bugün hayata sorular sorun, kadersel cevaplar alacaksınız! Sorduğunuz sorularda şüpheye düşmeyin, net olun ve kalp gözünüzü açık tutun. 

Bugün kadınlardan destek görebilir, geleceğimize olumlu katkılar yapacak kişilerle tanışabiliriz. Güneş, Şiron, Venüs karşıtlığı ile; birbirimizi yaralamak yerine anlamaya, egoda ve kibirde olmamaya, yapıcı olmaya çalışmalıyız. Sağlık anlamında kendimizi korumamız gereken bir gündeyiz. 

CUMARTESİ: Bugün duygularımızı anlamak, anlaşılmak konusunda zorlanabiliriz. Mantık ve duygularımızı dengeleyememek üstümüzde baskı yaratabilir. Yüksek beklentilerle hareket etmek, her şeyi çok fazla irdelemek ve kafamızdaki gibi olması için diretmek, hayal kırıklıklarına yol açabilir. Aynı zamanda kandırılma, dolandırılma gibi konulara karşı temkinli olmamız gereken bir gündeyiz.

14:00 - 19:00 saatleri arasında yeni adımlar atmak için desteklenmiyoruz. Ardından hayat akışı hızlanırken, şanslı, heyecanlı, hareketli bir akşamda olacağız.

PAZAR: Dolunay günü! Bugün yükselen enerjilerimizle hayatımızda pek çok konuda aydınlanmalar yaşayabilir, önemli kararlar alabiliriz. Ancak gün genelinde kararlarımızda fevri olmamalı, yapıcı ve sakin olmalıyız. Yaralarımızı ve korkularımızı bize aynalayan bugün, olanı kişiselleştirmeden içimize bakabilmeliyiz. Bencillikten uzak olmalı, empati yapabilmeli, yapıcı olmalıyız. Özellikle ilişkilerde çok dikkatli yaklaşmamız, sevgiyi çoğaltmamız gereken bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder