22 Ekim 2022 Cumartesi

25 EKİM 2022 GÜNEŞ TUTULMASI - KARANLIKTAN AYDINLIĞA!




Parçalı Güneş Tutulması 25 Ekim 2022 tarihinde saat 13:48'de (tr) Akrep burcunun 2 derecesinde gerçekleşecek.

Sevgi, aşk ve bolluk bereket dolu, daha huzurlu, daha güvenli, geleceğe keyifle adım attığın, yaşamın sade patikalarında şükürle ilerlediğin, mutlu ve uyumlu bir hayat yaşamaya hazır mısın?

19 Kasım 2021 tarihinden bugüne, tutulmalar böyle bir hayata adım atabilmemiz için yaşanıyor. Peki bizler bu değişimlerin hediyelerini neden henüz göremiyoruz?

Çünkü böylesi bir dünyaya adım atabilmekten ne kadar uzaksak, değişimlere dirençlerimiz o kadar çoğalıyor. Korkularımız ayaklanıyor, tutunduklarımızı bırakamıyor, alışık olduğumuz zorlu yolları seçiyor, geçmişe ve kırgınlıklarımıza takılı kalıyoruz.

İşte tam da bu yüzden retrolarla dolu bir yıldan geçiyoruz. İlerlememize engel olan tüm yüklerimizi geride bırakmak için çok güçlü değişimler ve uyanışlara ilerliyoruz.

''Dünyanın en büyük günahları, insan zihninde işlenir.'' demiş Oscar Wilde. 

En çok da o dünyaya inanmıyoruz. Çok güldüğümüzde arkasından çok ağlayacağımızı sanıyoruz. İyi bir şey olduğunda, birbirimizi durduruyoruz. Oysa tutulma, (yöneticisinin İkizler'de retro yapmasıyla) önce zihnimizi temizlememizi öğütlüyor. Aklımızdan geçenlerle nasıl harekete geçiyoruz, sorguluyor muyuz, neyi dilediğimize, hangi bilgiyi yaydığımıza dikkat ediyor muyuz? Sözcüklerimizin bazen kılıçtan keskin olduğunu fark ediyor muyuz?

Önce zihnimizin bizi zehirleyen cümlelerini, tozlu zerrelerini temizlemeye hazırlanıyoruz.

Tutulma aynı zamanda hem bırakmamız gereken eğilimler olan Güney Ay Düğümü'nde hem de Venüs kavuşumlu gerçekleşiyor. Tüm değerlerimiz, aşkla, parayla olan ilişkimiz değişiyor. Uyanışımız aşkla başlıyor!

Suçlama, sahip olma isteği, kontrol, kızgınlık hissediyorsan, karşındakinin gözlerine değil, o gözlerde kendine bak. Kaygıyla, korkuyla, güç isteğiyle çalışıyorsan, sevgisiz ve ilgisiz bıraktığın kalbine ve ruhuna bak. Dünyayı, ilişkilerini, sistemi, kendini suçlama, daha derine bak! 

Kendi karanlığından geçmeden, aydınlığa çıkamazsın. Acının içinden geçmeden, dışına çıkamazsın.

Bu tutulmada hepimiz çırılçıplak kalacak, kendimizle ve hayatımızdaki tüm gerçeklerle yüzleşeceğiz. Karmaların en çok da güvenle ve sözcüklerle ilgili bedelleri gün yüzüne çıkarken, karma yaratanlar arınarak yaşattıklarını anlayacak. Hak edişleri olanlar, yaşadıklarının katkılarıyla, hediyeleriyle yollarına devam edecekler.

Kimileri ölmüş olanı sürüklediğini görürken, kimileri için henüz ölmemiş aşklar tutkuyla diriliyor, kimileri derin ve dönüştürücü ilişkilere başlıyor olacak.

Tutulmanın yükseleni hayatımızı yapılandırmamızı öğütlerken, Uranüs karesi yeni olanı yapılandırmayı, kalıplarımızı kırmayı, özgürleşmeyi zorunlu kılacak. Dış görünüşümüzü, dış dünyadaki maskemizi, yöntemlerimizi, hayatımızı yenileyeceğiz.

Bugünlerde kriz sandığınız olaylar, ikilemde kaldığınız durumlar, öyle güzelliklere vesile olacak ki! Özellikle 2023 Mayıs ayını not alın ve bekleyin. Hayallerinizden, kendinize güvenmekten, değerlerinizden, sabırla ilerlemekten, üretmekten vazgeçmeyin.

Krizler yaratmaktan, gemileri yakmaktan, karanlık ve gizli işlerden, öfkeli hareketlerden, değerinizi başkalarına bağlamaktan, üretmediğiniz kazançlar beklemekten, risk almaktan uzak durun.

Işığınızı kimsenin gölgelemesine izin vermeyin, en çok da kendinizin.

Nefsimizden, karanlığımızdan, egomuzdan, kırgınlıklarımızdan, yaslardan geçerek,

Aydınlığa, sevgiye, huzura, güvenli bir geleceğe doğacağız.

Dünyada ve Ülkemizde;

Tutulma ülkemiz ve dünyada önemli lider değişimlerine işaret ediyor. Güç dengeleri değişiyor. Bu tutulmayla birlikte Rusya, Ukrayna, İsrail ve ülkemizin hamleleri ön plana çıkabilir. Yeni bir stratejinin düğmesine basılabilir. Venüs, dünyada kadın liderlere yol açan etkileri çalıştıracaktır. Aynı zamanda önemli kadınların aramızdan ayrılması ile de ilgilidir. 

Şayet öfke, kaygı biriktiriyorsak bu dönemde idrar yolu, rahim, böbrek rahatsızlıkları yaşayabiliriz. Cinsel organlarda rahatsızlıklar, ruhsal rahatsızlıklar ve uzun süre geçmeyen salgınlar gündeme gelebilir.

Ekonomiyi çok sert etkilemeye başlayacak tutulma ile birlikte, tedarik sorunları, tarım sorunları yaşanabilir. Esas etkileri Kasım ayının ikinci yarısı görmeye başlayabiliriz. Aynı zamanda Kasım ayının ilk yarısı deprem ihtimali de yüksek olacaktır. 28 Ekim günü Jupiter Scheat yıldızına dönerken, Mars ve Neptün etkisi ile denizler başta olmak üzere toplumsal kayıplara işaret etmektedir.

Tutulmanın Sabian Sembolü ''Küçük bir kasabada komşuların yardımıyla ev yapılıyor.'


Bu sembol insanları birleştirecek bir konuyu yaşayacağımızın çağrısı adeta. Ev bizim aidiyet hissettiğimiz yerdir. Bir olay, bir durum neticesinde ayrışmak yerine birleşecek, güvenli bir alan, bir yer inşaa edeceğiz. Bireysel olarak aidiyetlerimizi ve değerlerimizi yeniden belirleyeceğiz. Toplumsal olarak evlerinden kopan insanları mı seyredeceğiz? (Ukrayna) Bizim evimiz dünya iken, bir olabilmenin güzelliklerini hatırlayarak, daha huzurlu bir dünya mı inşaa edeceğiz? (İran)

Gerçek komşularımız kimler? (Türkiye) Hep birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder