16 Ekim 2022 Pazar

17- 23 EKİM HAFTASI - DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR YOLA GİRİYORUZ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta tutulmalar öncesi önümüzdeki sisli ve çatallara ayrılan yollar gittikçe daha da netleşiyor ve bir yol seçsek de seçmesek de 20 Ekim itibariyle bir tanesine dönüşü olmayan şekilde adım atmaya hazırlanıyoruz. Yaklaştıkça içimizde kaygı, ağırlık ve belirsizlikler hissedebiliriz. Çok güçlü arınma, yüzleşme ve tamamlanmalar yaşayabiliriz. Karanlık bir ormana gireceğinizi düşünseniz de, sadece kendi kadersel planımıza hazırlanıyoruz. Yol ilerledikçe her şeyin aslında bizi güzel bir noktaya hazırladığını, güneşin doğduğunu ve başından beri güvende olduğumuzu görecek, bu yolculukta yanımıza alamadığımız her şeye 'iyi ki' diyeceğiz.

PAZARTESİ: Haftaya son dördün fazında başlıyor, tutulmalarla yeni başlangıçlara hazırlanıyoruz. Bugün, 9 Ekim'den bugüne geldiğimiz noktaya dair içsel değerlendirmeler yapabilir, tamamlanmalar yaşayabiliriz. Gün genelinde önemli görüşmeler ve başlangıçlardan kaçınmalıyız. Otorite figürler, kadınlar ve ilişkiler alanında zorlanabiliriz. 

Hayatına çektiğin şeyler aslında beslendiğin şeyler mi? Olumlu duygulara teslim olmanı engelleyen, ensende olumsuzluklar fısıldayan ses kimin?

SALI: Haftanın en güzel gününe merhaba!

Bugün içsel ihtiyacımız; ön plana çıkmak, yeteneklerimizi göstermek, kendimizi fark etmek olacaktır. Kendimizi motive hissedebilir, spor yapabilir, bakım yapabilir, sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir, ilişkilerde ve iş yerimizde sorunlarımızı konuşarak çözüme ulaştırabiliriz. Yine de Plüto etkisi ile bir şeyleri oldurmaya zorlamamalı, kriz yaratmaktan kaçınmalıyız. Derin farkındalıklar yaşayabileceğimiz bugün eğitim ve seyahatler de ufkumuza çok şey katacaktır.

ÇARŞAMBA: Ani etkilerle dolu bir güne başlarken, planlarımızda değişiklikler olması, zamanı yönetememek söz konusu olabilir. Üstümüzde bir baskı hissederek, kendimizi kanıtlama ihtiyacına girebiliriz. Kişiliğimize dair keskin dönüşümler yaşarken krizlerden uzak durmalı, egomuzu dengeleyebilmeli, olaylara empati ile yaklaşmalıyız. Özellikle bize baskı kuran kim varsa, benliğimizi tanımamıza ve gücümüzü fark etmek için dönüşümümüze hizmet ettiğini bilmeliyiz.

PERŞEMBE: Hayatımızda bundan böyle keskin bir yola giriyor, kalıcı içsel ve dışsal değişimlere doğru ilerliyoruz. Yaşanmakta olan değişimler bedensel ve ruhsal olarak ağırlık, yorgunluk, kontrolsüzlük hissettirse de hepsinin bizi kadersel bir noktaya ilerlettiğini bilmelisiniz. Öfke ve kızgınlıklar dil yarasına dönüşebilir. Bugün sahip olduklarınıza ve başardıklarınıza şükredin. Hayat planına güvenmeyi seçin. 13:30 - 19:30 arası başlangıçlar askıda kalabilir, akışta ilerleyin.

CUMA: Bugün ve yarın içsel ihtiyacımız; düzen, arınma, temizlik, hesaplamalar, detaylara önem vermek ve iletişim olacaktır. Hayata daha mantıksal yaklaşabilir, yarım kalan işlerimizi kolaylıkla planlayarak tamamlayabiliriz. Kadersel destekler görebilir, geleceğimizi şekillendiren konuşma ve anlaşmalar yapabilir, önemli kişilerle tanışabiliriz. Kendimizi ve çevremizi eleştirmekten kaçınmamız gereken bir gündeyiz. 

CUMARTESİ: Enerjimizi doğru yönetmemiz gereken önemli bir gündeyiz. Bir şeyleri kontrol etme, kendimizi kanıtlama, belirsizlikleri yönetme isteğimizi öfkeyle dışa vurabilir veya kendimizi ağır eleştirerek duygu patlamaları yaşayabiliriz. Mantıksal olmak, dürtüsel ve beklentili davranmamak, sorunlarımızı sakince konuşabilmek bizi rahatlatacaktır. İletişim ve seyahatler için uygun olmayan bugün kazalara da dikkat etmeliyiz. Dünya gündeminde de sert olaylara tanık olabiliriz.

PAZAR: Güneş ve Venüs buluşuyor! Venüs bugünden itibaren 9 Ocak'tan beri ilerlediği Lucifer (sabah yıldızı) etkisinden çıkarak Afrodit enerjisine geçiyor. Bundan böyle ilişkilerimizde düşünerek, mantığımızı öne alarak hareket edebileceğiz. Öte yandan Akrep geçişi ile tutulma etkisine girerken 1 ay boyunca; değer duygumuzun en alt katmanına inebilecek, korkularımız ve saklı gerçeklerle yüzleşeceğiz. İlişkilerde intikam arzusu, kin, aldatma, sahip olma dürtüsü ile hareket edersek çok zararlı çıkabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder