9 Ekim 2022 Pazar

10 - 16 EKİM HAFTASI - YENİ HAYAT!


PAZARTESİ: Mutlu haftalar!

Dolunay etkilerini en yoğun biçimde deneyimleyeceğimiz gün genelinde; sakin ve gerçekçi olmak önem kazanıyor. Zamanımızı iyi planlayabilir, yükselen enerjimizle işlerimizi kolaylıkla halledebilir, spor yapabiliriz. Belirsizlikle savaşmayı vurgulayan Mars- Neptün karesi ile hafta genelinde sağlığımıza, dalgınlıklara, hırsızlıklara dikkat etmeliyiz. Özdeğerimizi yaralayan durumlara açık olduğumuz bugün, alıngan veya kırıcı tavırlarda olmamalıyız. 17:00 itibariyle işlerimiz askıda kalabilir.

SALI: Tatlı dilli, nazik, arabulucu, dengeli, adil sözcüklerin dudaktan dökülme zamanı...

Bugün Merkür yeniden Terazi burcuna geçiyor! Eylül ayı boyunca düşündüğümüz planlarımızı uygulayabilir, konuşulmayanları konuşabiliriz. Jupiter açısı ile; egolu, bencil, sinirli ve abartılı tavırlardan kaçınmalıyız. Anlaşılmak için önce anlamak gerekir. 

Bugün ilişkiler ve finansal konularda geleceğe dair sağlam kararlar alabilir, önemli kişilerden destek görebiliriz. Kendimizi güvenceye alacak atılımlar yapabiliriz.

ÇARŞAMBA: Süprizlerle dolu bir gün!

Bugüne önemli işlerimizi denk getirmemeliyiz. Zira 2021 yılından beri yaşadığımız Uranüs-Satürn karesine yeniden merhaba diyoruz. Beklenmedik değişimler, iptaller yaşayabiliriz. Hangi konuda beklenmedik durumlar yaşıyorsanız, o konuda bir yenilenmeye ihtiyacınız var demektir. İsyanda olmayın.

Gün içerisinde dürtülerimizi kontrol etmek, ani tepkiler vermemek, ani riskler almamak önem kazanıyor. Akşam saatlerinde ise inziva ve meditasyon ruhumuza çok iyi gelecektir.

PERŞEMBE: Bol koşturmalı, gezmeli, renkli, hareketli bir güne merhaba! Bugün hayatımızda kalıcı olmasını istediğimiz her konuda adım atabiliriz. Aşk, iş, eğitim, hukuk, yayın, taşınma, finans! Aklınıza gelen ne varsa retro öncesi son destekleyici zamanlardayız. Ayrıca önemli görüşmelerimizi, anlaşmalarımızı, imzalarımızı, güzellik, alım satım gibi konuları da bugün halledebilir, seyahatlere çıkabiliriz.

CUMA: Perşembe gününün özel etkileri devam ederken; bugün de hayatımızda kalıcı olmasını istediğimiz her konuda adımlar atabiliriz. Tüm başlangıçların ve bitişlerin kalıcı olarak desteklendiği, aynı zamanda önemli işlerimizi yapabileceğimiz, kolay akışta bir gündeyiz. Sorunlara çözümler bulabilir, kırılan kalpleri onarabiliriz. Sözcüklerimiz ve paylaşımlarımızla daha fazla öne çıkabiliriz.

CUMARTESİ: Bugün; dinlenme ihtiyacımız yoğun olabilir, güne başlamakta zorlanabiliriz. Başlattığımız işler askıda kalabilir ve belirsizlikler yaşayabiliriz. O nedenle bugüne önemli işlerimizi denk getirmemeli, yarım kalan konuları halletmeli, sosyalleşmeli, keyif yapmalıyız. Gün genelinde; yanılgılara, dalgınlıklara, trafiğe, ilaçlara, içtiklerimize dikkat etmeliyiz. Yoğun duygusal tepkilerden kaçınmalıyız. Doğada zaman geçirmek, ruhsal yerlerde bulunmak ruhumuza iyi gelecektir.

PAZAR: Bugün ruhumuzun kırgınlıkları dilimizden dökülebilir, aile, çocukluk ve sevgiye dair yaralarımızı görebiliriz. Duygularımızı anlatmakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz. Bugünün en güzel şifası içinizdekileri yazmaktır. Aynı zamanda başkalarını dinleyebilir, şifa olabilir, dertleştikçe şifa bulabilirsiniz. 

Bugün ve yarın Güneş ve ardından Venüs Spica ile kavuşuyor! Bu yıldız en büyük şans yıldızıdır. Kendinizi ve potansiyellerinizi göstererek şanslı başlangıçlar yapabilir, öne çıkabilir, ün kazanabilir, mali fırsatlar elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder