3 Eylül 2022 Cumartesi

5 - 11 EYLÜL HAFTASI - RETROLAR ÖNCESİ SON ÇIKIŞ

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta; retrolar ve tutulmalar öncesi son çıkıştayız. Yılın geri kalanında adeta zaman geriye akıyor gibi hissedecek, yavaşlayacak, güçlü arınmalar yaşayacak, taptaze başlangıçlarla yepyeni bir yıla hazırlanacağız. 

PAZARTESİ: Venüs Başak burcunda!

Bir ay boyunca yaşamımızda saf ve masum sevgiye kavuşmak isteyecek, her detayı güzelleştirecek, arındıracağız. İlişkilerimizde daha ince düşünceli olmak, hayatı kolaylaştırmak önem kazanırken, detaylara çok fazla takılı kalıp eleştirmek kalp bilincinden bizi uzaklaştırabilir.

Haftaya sorumluluklarımızı yerine getirme isteği ile başlıyoruz. Ancak bugün sözleşme, anlaşma, görüşmeler için uygun değildir. Abartılı söz ve davranışlar yerine, uyumlu, dengeli, etik, adil ve sakin geçirmemiz gereken bir gündeyiz.

SALI: Kadersel fırsatlar!

Bugün yaşamımızda bize ışık olacak, yol gösterecek kadersel destekler alabilir, daha sonra hayatımızda olacak önemli insanlarla tanışabiliriz. Maneviyatımız ve yaratıcılığımızı işlerimizde kullanarak harika etkiler yaratabiliriz. Hayallerimizi hayata geçirebilir, özgün fikirler ortaya koyabilir, cesaret edip yapamadıklarımızı yapabiliriz. Eğitim, iş, finans, yatırım, görüşmeler, anlaşmalar için bugün çok uygundur.

Akşam saatlerinde derinleşen ruh halimizle yoga, meditasyon ve ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Onay alma çabası ile güç ve kontrol dürtüsüne girmemeye dikkat etmeliyiz.

ÇARŞAMBA: Şanslı ve kolay akışta bir gün!

Bugün içsel ihtiyacımız; sosyalleşmek, ekip çalışmaları yapmak, toplumsal meseleler, gelecek vizyonları yaratmak, özgünlük ve bağımsızlık olacaktır.

Gün içerisinde attığımız adımlarda şanslı etkilerle desteklenebiliriz. Sözcüklerimiz, davranışlarımız daha fazla etki yaratabilir, daha çok kişiye ulaşabilir. Bedensel aktiviteler, spor, seyahatler, iletişim, görüşme, anlaşma, eğitimler için bugün uygun bir gündeyiz. 

Hayatımızdaki eril figürlerden destek alabilir, bizi ileriye taşıyacak kadersel fırsatlarla karşılaşabiliriz.

PERŞEMBE: Bugün yaşamımızda bizi durduran, sorumluluk aldıran, beklenmedik etkiler yaşatan durumlar söz konusu olabilir. Esnek olmak, yeniliklere açık olmak, duygu ve davranışlarımızın sorumluluğunu alan yetişkinler olmak önem kazanacaktır. Önemli planlarımızı bugüne denk getirmemeliyiz.

15:35 itibariyle ise yarım kalan işlerimizi halledebileceğimiz, dinlenme ihtiyacında olduğumuz bir sürece giriyoruz. Merkür retroya hazırlanırken, yavaşlamalıyız.

CUMA: Dolunay eksenindeyiz! Ve Merkür S !

Hayat akışında yavaşlama, hızla aldığımız kararları gözden geçirme, gerçeğin ardındakine uyanma vakti. Gün içerisinde akışa güvenmek, aklımızla duygularımızı dengelemek, agresyondan uzaklaşmak önem kazanıyor. Mağdur - kurtarıcı rollerine girmemeli, olduramadıklarımızı abartmamalıyız. İlişkilerde ve finansal konularda değişken durumlar yaşanırken, olumsuza takılarak hayatın bize hazırladığı güzellikleri gözden kaçırabiliriz. Karar alma zamanlarında değiliz. Güzeli hayal ettikçe, hayallerimizden güzelini yaşamaya yaklaşacağız. Kalbiniz teslimiyette olsun.

CUMARTESİ: Dolunay günü! Ve Merkür Retro!

Gerçeklere uyanırken, yaşam filmimiz geriye sarıyor. Hayat bundan böyle hızla ileriye değil, yavaş yavaş geriye akıyor. Kaçırdığımız her konuyu görüyor, ilerlememizi geciktiren ne varsa arınmaya hazırlanıyoruz. İlahi adalet tezahür ediyor!

Hayallerimiz, ideallerimiz, sevgiyi hissetmemiz ve akışta ilerlememiz için nelere ihtiyacımız var? Bugünlerde sezgilerimiz, rüyalarımız yol gösterici olacaktır. Özellikle bugünü inzivada veya doğada geçirmeli, ruhsal, sanatsal ve manevi çalışmalar yapmalıyız. Ruhumuz arınma isteğinde olacaktır. Dünyada seller, sular, deniz kazaları, sakarlıklar, ilaçlar, sağlık ile ilgili gündemler yaşanabilir.

PAZAR: Aktif, enerjik, canlı bir güne başlıyoruz!

Bugün içimizdeki çocuğun isteklerini neşe ve motivasyonla yerine getirebiliriz. Bedensel olarak aktif olmak, zihnimizi rahatlatacaktır. Attığımız adımlarda şansla desteklenebilir, etki yaratabiliriz. Dolunay etkisi ile yaşamımıza ve ruhumuza ağırlık yapan her şeyden kolaylıkla özgürleşebiliriz.

Yaratıcı çalışmalar yapmak, internet sitesi, medya teknoloji ile ilgilenmek, spor yapmak, sosyalleşmek, yenilenmek için bugün çok uygun olacaktır. Baştan başlama gücünü en derinimizde hissediyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder