25 Eylül 2022 Pazar

26 EYLÜL - 2 EKİM HAFTASI & YENİAY & BURÇLAR



Bu hafta; ilişkiler, ortaklıklar, denge ve adalet arayışı, moda ve sanatın gündemimizde olacağı bir döneme başlıyoruz.

Yarım kalan planları tamamlayabilir, yeni başlangıçları 4 Ekim itibariyle yapabiliriz.

Hafta boyunca; yoğun duygusal tepkiler, melankoli ve abartılı harcamalardan uzak durmalıyız.

Yangınlara ve salgın hastalıklara dikkat etmeliyiz. 

29 Eylül ile birlikte 1 ay boyunca; güzellik, bakım, estetik, sanat ile ilgilenebiliriz.

Ülkemizde; iletişim, medya, ulaşım, tarım, ticaret, eğitim, diplomasi, anayasa, sınırlar ve siyasette denge arayışı gündemde olabilir. Savaş enerjisine yaklaşırken arabuluculuk çok önemli rol oynayacaktır.

Mutlu haftalar!

KOÇ: Bu hafta Yeniay ile; ilişkilere dair hayatınızda yepyeni bir gündem başlıyor. Sorunlar yerine güzellikleri büyütmeli, ancak kendinize adil olduğunuzdan da emin olmalısınız. 4 Ekim'e dek hayat ve sağlık düzeninize dair köklü kararlar alabilirsiniz. Ekim ayında hem aşkta, hem işte şanslı günler sizi bekliyor!

BOĞA: Bu hafta Yeniay ile; iş hayatınızı dengeleyeceğiniz, alışkanlıklarınızı yenileyeceğiniz ve sağlığınızı şifalandırdığınız yepyeni bir gündeme ilerliyorsunuz. İlişkilerde önemli konuşmalar yaşayabilir, sorunları çözmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Ekim ayında huzurlu ve dengeli bir yaşam akışına kavuşabilirsiniz.

İKİZLER: Bu hafta Yeniay ile; aşk ve keyif dolu günler sizi bekliyor! Özdeğerinizi koruyacak yeni kararlar alabilir, ilişkinizi dengeleyebilir, kalbiniz boşsa yepyeni bir aşka adım atabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve potansiyellerinizi ortaya koyarak takdir toplayabilirsiniz. Aile ve ev konularını çözümleyebilirsiniz. Ekim ayında hayat sahnesindesiniz!

YENGEÇ: Bu hafta Yeniay ile; hayatınızın temeline dair yepyeni bir dengeye kavuşuyorsunuz. Aile, ev, taşınma ve çocukluğunuzdan bugüne getirdikleriniz gündeminize gelebilir. Konuşarak her şeyi çözebilir, geçmiş konuları tamamen kapatabilirsiniz. 4 Ekim ile birlikte hayatınızda iletişim ve seyahat trafiği hızlanıyor. Ekim ayıyla birlikte geleceğinizi etkileyecek köklü kararlarla ilerliyor olacaksınız!

ASLAN: Bu hafta Yeniay ile; keyifli konuşmalar, seyahatler, eğitimler gündeminize gelebilir. Sosyal medyada veya yazılarınızda daha görünür olabilirsiniz. Çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkileriniz yoğunlaşabilir. 4 Ekim itibariyle mali akışınız hızlanırken, yeni kararlarınızı hayata geçirebilir, önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Ekim ayında bakış açınızı yeniliyorsunuz!

BAŞAK: Bu hafta Yeniay ile; hayatta alma verme dengenizi gözden geçirebilir, hak ettiğiniz güzelliklere kavuşmak için yeni dengeler kurabilirsiniz. 4 Ekim ile birlikte yatırımlar yapabilir, bolluk bereket akışınızı çoğaltabilir, sözcüklerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Ekim ayında emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz!

TERAZİ: Bu hafta Yeniay ile; kendiniz ve ilişkilerinize dair köklü kararlar alabilir, öz değerinizi güçlendirebilirsiniz. Hayatınızda yepyeni bir sayfa açmak için 4 Ekim'e dek bilinçaltınızı şifalandırabilir, sizi aşağıya çeken ne varsa arınabilir, geçmiş yüklerden kurtulabilirsiniz. Güzellik ve bakım konuları ile ilgilenebilir, imajınızı tazeleyebilirsiniz. Ekim ayıyla birlikte gözler sizin üstünüzde!

AKREP: Bu hafta Yeniay ile; kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilir, inzivaya çekilebilirsiniz. Hayatınızda ruhsal dengenizi bozan ne varsa geride bırakarak hafifleyebilir, yeni kadersel kararlar alabilirsiniz. 4 Ekim itibariyle yeni gelecek projeleri gündeminizde olabilir. Ekim ayında iç dünyanızı yeniliyorsunuz!

YAY: Bu hafta Yeniay ile; hareketli, heyecanlı, kalabalık günlere başlıyorsunuz. 4 Ekim itibariyle toplum önünde görünür olabilir, gezebilir, keyifli davetlere katılabilirsiniz. Önemli projelerinizi tamamlayabilir, işe dair yeni kararlar alabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ekim ayında oldukça sosyalleşiyorsunuz!

OĞLAK: Bu hafta Yeniay ile; kariyerinizde kendinizi gösterebilir, yükselebilir, evlenme veya taşınma gibi hayati kararlar alabilirsiniz. 4 Ekim'e dek gerekli hazırlıkları yapmak, eğitim veya ticaret gibi konuları çözümlemek gündeminizde olabilir. Yurt dışı, hukuk veya seyahate dair konular kolaylıkla ilerlemeye başlayabilir. Ekim ayında yeni bir gelecek kuruyorsunuz!

KOVA: Bu hafta Yeniay ile; hayata bakış açınızı genişleteceğiniz, yepyeni yerler görüp yeni insanlar tanıyacağınız bir gündeme başlıyorsunuz. Eğitim, seyahat, ticaret ve uzak bağlantılar gündeminizde olabilir, rüyalarınızın rehberliğini alabilirsiniz. 4 Ekim itibariyle gerekli mali konuları düzenleyebilir, mali akışınızı tıkayan her şeyi geride bırakabilirsiniz. Ekim ayında keşfediyorsunuz!

BALIK: Bu hafta Yeniay ile; hak edişlerinizi almanın yolunu tıkayan tüm ilişkilerinizi ve düşüncelerinizi fark ediyor olacaksınız. Mali alanda dengeye kavuşmak için yeni kararlar alabilir, 4 Ekim itibariyle ilişkinizde, evliliğinizde veya ortaklıklarınızda sorunları konuşarak çözebilirsiniz. Kredi, miras ve eş kazancı gündeminize gelebilir. Ekim ayında arınarak yenileniyorsunuz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder