17 Eylül 2022 Cumartesi

19 - 25 EYLÜL HAFTASI - EKİNOKS HAFTASI!



Kendimizi yepyeni bir döngüye hazırladığımız Eylül ayında; zihninizdeki kalabalıkta kendinizi duyamıyor olabilirsiniz. Bugünlerde çoğu kişinin yoğun, belirsiz ve karmaşık hissettiğini bilmelisiniz. Durmadığınız ve kendinizi dinlemediğiniz sürece hayat sizi zorunlu olarak durdurabilir. Olduramadıklarınızı zorlamamalı, büyük kararlar almamalısınız. Duyguları analiz ederek detaylarda kaybolmak yerine; sevgiyi, tutkuyu çoğaltmalısınız. Fedakarlıklarda kendinize adil ve gerçekçi olmalısınız. Hayata güvenen ve 'teslimiyette' olan kalpler, hayal bile edemedikleri güzelliklere hazırlanıyorlar.


''İnsan, sözünü yağmur gibi yumuşakça indirmeli kulaklara..Kırıp dökmemeli, damla damla söylemeli, ince ince sevmeli.''

-Mevlâna

PAZARTESİ: Duygusal güvence ihtiyacımızın arttığı, kabuğumuzu kırmaya yaklaştığımız bir haftaya başlarken...

Bugün hayatımızda yeni kararlar alabilir, sorunları çözebilir, duygularımızı açabiliriz. Anlamaya çalıştıkça, anlaşıldığımızı fark edebiliriz. Süprizler yapabilir, süprizlerle karşılaşabiliriz. Bakım ve güzellik konuları ile ilgilenebiliriz.

İş ve finansal konularda iş birlikleri yapabilir, gecikmiş hak edişleri alabilir, destek görebiliriz.

Öte yandan, konuşmalarımızda ben- sen dengesini korumalı, empati yapmalı, kibirli ve abartılı cümlelerden uzak durmalıyız. 

Karşınızdaki insanın rehberliğinde içsel boşluklarınızı tanıyabilirsiniz.

SALI: Bekleyişler ve belirsizliklerle ilerleyen günlerden geçerken... Bugün son zamanlarda yaşadığımız teslimiyetin güzel sonuçlarını alabilir, kalbimizi ferahlatabiliriz. Pek çok belirsizlik, öz aldatma konusu aydınlanmaya başlayabilir. 

İlişkilerimizde, imajımızda, evimizde yenilikler ve süprizler yapabiliriz.

19:00'a dek günlük işleri tamamlamak konusunda desteklenirken yine olmayanı oldurmaya çalışmamalı, liderler ve eril figürlerle çatışmalardan kaçınmalıyız. Duygusal anlamda da gergin ve kontrolcü tutumlara dikkat etmeliyiz. 

Gücünüzü nerede arıyorsunuz?

ÇARŞAMBA: Yeteneklerimizi, potansiyellerimizi ortaya çıkartabileceğimiz, daha fazla görünür olabileceğimiz bir güne başlıyoruz.

Bugün isteklerimiz için motivasyon ve özgüvenle harekete geçebiliriz. Kendimizi daha iyi ifade edebilir, paylaşımlar veya etkinliklerde daha fazla kitleye ulaşabiliriz. Saç bakımları yapabilir, sanat ve moda ile ilgilenebiliriz. Görüşmeler, toplantılar, seyahatler, eğitimler için destekleyici bir gündeyiz.

Kalbinizin sesini dinleyin, içinizdeki çocuk bu hayattan ne istiyor?

PERŞEMBE: Bedenimizi, ruhumuzu, iç dünyamızı, benliğimizi şifalandıracağımız bir güne başlarken...

Bugün sabah saatleri; doktor randevuları, terapiler, seanslar için uygun olacaktır. Başkalarını potansiyelleri konusunda destekleyebilir, kendimize daha fazla güvenerek öne çıkabiliriz.

Enerjimizin yüksek aktığı bugün hareket ihtiyacımız da artarken riskli sporlar yapmamaya dikkat etmeliyiz. Yürüyüşler yapmak, üretmek, esnemek iyi gelecektir. 

14:05 itibariyle günlük yeni işlere başlamak yerine dinlenme ihtiyacında olacağız. 

CUMA: HOŞGELDİN SONBAHAR! İyi ki doğdunuz Terazi'ler!

Bugünden itibaren hayatımızda pek çok konu dengeye kavuşuyor. İlahi adalet terazisi tartılıyor. Naif, nazik, estetik ve adil olan parlıyor! 

Merkür bundan böyle 3 Ekim'e dek faz değiştiriyor. Artık retro boyunca fark ettiklerimizle önemli planlar yapabilir, yaşamımızı düzene sokabiliriz. Sanatsal, yaratıcı ve sezgisel konularla ilgilenebiliriz.

Öte yandan, ilişkiler ve finansal konularda kendimizi aldattığımız gerçeklerle yüzleşiyoruz. Kandırılmalara ve belirsizliklere açık bir gündeyiz. Beklentiler ve analizle doğal akışı bozmamalı, duygular ve mantığı dengelemeliyiz.

CUMARTESİ: Kafamızdaki 'mükemmel' imajı aslında kontrol etme isteğinden ve hayattaki süprizlerden korkmaktan gelir. Küçük detaylara takılarak, hayal kırıklığı yaratmak yerine; detaylardaki güzellikleri çoğaltmayı seçmek, mutluluğun anahtarlarındandır. 

Bugün; öfkemizi ve dilimizi kontrol etmeli, insanları anlamaya çalışmalı, soğukkanlı olmalıyız.

Zihnimizi bol bol rahatlatmalı ve kimsenin kurban ya da kurtarıcı olmadığını bilmeliyiz. Aynı zamanda trafikte dikkatli olmalı, kaslarımızı ve ellerimizi zorlayıcı hareketlerden kaçınmalıyız.

Hayatın süprizlerine açılmak için, teslimiyette ol!

PAZAR: Bazen hayat öyle mucizelerle doludur ki, olanın da olmayanın da niyetlerimizin kabulü olduğunu görürüz. Bugün kafamızdaki ütopik dünyayı oldurmaya çalışmak yerine, elimizdeki ve andaki güzelliklere odaklanmalıyız. Eleştiriler, hayal kırıklıklarına ve telafisi olmayan durumlara yol açabilir. Aynı zamanda; ince işçilik, yaratıcılık ve ilham gerektiren konular için güzel bir gündeyiz.

İş birlikleri, planlar, görüşmeler, düzenlemeler, sağlık sorunlarının tespiti için bugünü değerlendirebiliriz.

Ay balzamik fazda ilerlemeye başlarken, 15:50 itibariyle dinlenme ihtiyacımız artacaktır. Hayatlarımızda yepyeni bir döngüye hazırlanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder