10 Eylül 2022 Cumartesi

10 EYLÜL DOLUNAYI - BURÇLAR




Şimdi hepimiz, aynı gemideyiz,

Bitişleri ve başlangıçları taşıyan.

Bazılarımız bu yolculukta rüya gibi bir aşka kavuşuyor,

Bazılarımız rüyalarından yanıtlar buluyor,

Bazılarımızsa derin uykusundan uyanıyor.

Fakat ne olursa olsun,

Bu belirsiz ve dalgalı yolculuk,

Herkesi esas ait olduğu toprağa götürüyor.

Dümen, yalnızca kaderin ellerinde.

O zamana dek,

Her şeyi olduğu gibi gör,

Kurban ve kurtarıcı arama,

Affet ve af dile,

Yolculuğa teslim olarak, 

Andaki güzelliklerin tadını çıkart.

Başlangıçlar ve bitiş,

Yas ve mutluluk içiçe,

Su yolunu bulacak.

KOÇ:

Dolunay ışığı bilinçaltınızı aydınlatıyor. Serbest bırakmanız, fark etmeniz, anlamlandırmanız gerekenleri kendi iç dünyanızdaki uyanışlarla anlayabilirsiniz. Geçmişten aldığınız tecrübeler bugün nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair hayatınıza ışık tutacaktır. Böylelikle hem size iyi gelmeyen alanlardan, hem de bedeninize iyi gelmeyen alışkanlıklardan arınacaksınız. Merkür retrosu, insan ilişkilerinde kurmanız gereken dengeleri size gösterirken, olabildiğince sessiz ve gözlemci olmalısınız. Bedeniniz, ruhunuz ve zihniniz dinlenmeye ihtiyaç duyuyor. İlham ve yaratıcılık alanlarınıza yönelerek kendinizle zaman geçirmelisiniz. Sezgileriniz ise doğru cevabı biliyor.

BOĞA:

Dolunay ışığı geleceğinizi aydınlatıyor. Bu süreçte hayallerinizi yaşamanız için nelere ihtiyacınız olduğunu fark edebilir, uzun zamandır yaptığınız çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Sizi gerçekten destekleyen insanları görebilir, arkadaşlar ve ilişkiler aracılığıyla farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Merkür retrosu ile iş yaşamınızı düzenleyerek, gelecek planlarınızı daha kolay yerine getirebileceksiniz. Hayatınızda kurmadığınız fedakarlık dengeleri, bedeninizdeki sinyallerle kendini hatırlatabilir. Geçmiş başvurularınızdan dönüşler alabilirsiniz.

İKİZLER:

Dolunay ışığı tüm potansiyellerinizi aydınlatıyor. Hedeflerinize ulaşmak, toplumda görünür olmak, saygınlık elde etmek, sorumluluklarınızı yerine getirmek için nelere ihtiyacınız olduğunu bugünlerde fark edebilirsiniz. Merkür retrosu ile birlikte içinizdeki çocuk kendisini yaratıcılık ve yetenekleri ile göstermek isteyecektir. Aynı zamanda ailenizin kariyerinize nasıl etki ettiğini görebilirsiniz. İlişkilere dair yaşadığınız gündemler, hayatınızda ben - sen dengelerini kurmanıza yardımcı olacaktır.

YENGEÇ:

Dolunay ışığı hayat felsefenizi aydınlatıyor. Karşınıza çıkan tüm farklı görüş, düşünce ve inanca sahip insanlar, rüyalarınız, seyahatleriniz, ruhsal uyanışlarınız hayata bakış açınızı yenileyebilir. Özgürleşme, ait olduğunuz yeri bulma ihtiyacında olabilirsiniz. Kendi sınırlarınızı daha fazla okuyarak, araştırarak, öğrenerek aşabilirsiniz. İlahi adalet temalarının işlediğine şahit olabilirsiniz. Merkür retrosu, çocukluğunuzun, aile karmalarınızın bugününüze etkilerini aydınlatacaktır. Ailenizden, evinizden bugünlerde çok şey öğrenebilirsiniz. Dengeleri kuramadığınızda kaçmak yerine açık iletişim kurmaktan yana olun.

ASLAN:

Dolunay ışığı ruhunuzun en kuytu yerlerini aydınlatıyor. Arınmanız, hafiflemeniz, kolayca ilerlemeniz için ruhunuzun en derinlerindeki duyguları fark ettiğiniz süreçler yaşayabilirsiniz. Size gerçekten iyi gelmeyeni bırakarak yaşam akışınıza daha pozitif etkilerle devam edebilirsiniz. Kazançlarınız konusunda yaşadığınız belirsizlikler, gelecekte denge kurmanıza yardım edecektir. İçinizde tuttuğunuz kırgınlıklar serbest kaldıkça, bereketinizin çoğaldığını da göreceksiniz. Merkür retrosu ile yaratıcılık enerjiniz yükselirken, bol bol yazı yazmalı, projeler, fikirler tasarlamalısınız. Ancak fikirlerinizi göstermek için retronun tamamlanmasını beklemelisiniz.

BAŞAK:

Dolunay ışığı insan ilişkileri ile size ayna tutuyor. İnsanlarla olan ilişkileriniz aracılığıyla, alma verme dengenizi nasıl koruduğunuzu fark edebilirsiniz. İlişkilerden beklentilerinizi serbest bırakarak, olanı olduğu gibi kabul edip edemeyeceğinize karar verebilirsiniz. Bazılarınız için bu süreç, ruhsal bağlılığın, ruh eşi yolculuğunun başlangıcı olabilir. Süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Merkür retrosu öz değerinizi, emeklerinizi, sunduğunuz sevgiyi, zamanınızı korumayı hatırlatırken, aynı zamanda yeni kazanç yollarının kapılarını aralayabilir. 23 Eylül sonrası kendinize dair önemli kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ:

Dolunay ışığı yaşam düzeninizi aydınlatıyor. Bugünlerde ruhunuzu ve bedeninizi daha sağlıklı kılmak, daha huzurlu bir iş alanı yaratmak için nelere ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Çok fazla detay ve beklentilere takılmak, doğal akışı ve duygularınızı yaşamanıza engel olabilir. Merkür retrosuyla, kendinizi insanlara nasıl yansıttığınızı fark edebilir, daha doğru iletişim kurmak için bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Geçmiş ve gelecek kaygılarına takılı kalmak yerine, bugününüzde olanın keyfini çıkartın.

AKREP:

Dolunay ışığı özünüzü aydınlatıyor. Bugünlerde çocukluğunuzda alamadığınız onay veya sevgiyi, diğerlerinden beklediğinizi fark edebilirsiniz. İlişkilere kurban- kurtarıcı gibi bakmak, korkular ve beklentilerle yaklaşmak, kalpte buluşmayı engelleyebilir. Gereken onay ve desteği kendinize verdiğinizde, insanları ve yaklaşımlarını olduğu gibi görebildiğinizde, ruhsal bağlılığa yükselebileceksiniz. Aynı zamanda yükselen ilham enerjisi, daha yaratıcı işler ortaya çıkartmanıza yardım edebilir. Merkür retrosu; ego, kompleks dengelerini geçmişten gelen kişilerle açığa çıkartabilir. Geçmiş ilişkileri, duyguları bugününüze taşıdığınızı fark edebilirsiniz. Pek çok sırrın açığa çıktığı, rüyalarınızın size rehber olduğu günlerdesiniz.

YAY:

Dolunay ışığı iç dünyanızı aydınlatıyor. Ruhunuzun gerçek ihtiyaçlarını, sizi neyin beslediğini fark ediyor, dinlenmeye ve yenilenmeye davet ediliyorsunuz. Bugünlerde ailenizden destek alabilir, gerçek ve koşulsuz sevgiyi onlarla bulabilirsiniz. Aile içinde gerekli dengeleri kurmak için ihtiyacınız olanı görebilirsiniz. Ait olduğunuz yerlerde bulunmak, ait hissetmediğiniz kişilerden arınmak Dolunay gündeminiz olacaktır. Merkür retrosu; hayallerinizin içinde neler olduğunu sizlere yeniden hatırlatırken, aynı hayali paylaşamadığınız, geleceğiniz için size güven vermeyen kişilerden özgürleşmenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla buluşarak onlar aracılığıyla önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK:

Dolunay ışığı zihninizi aydınlatıyor. Bugünlerde kendinizi daha hayalperest hissedebilir, hayatta pek çok sembolle karşılaşabilir, daha yaratıcı ve ilham dolu olabilirsiniz. Dalgın hissettikçe dinlenmeli, gelen haberler ve alınan kararları uygulamaya koymadan önce beklemeli, iyice araştırmalısınız. Yakın çevrenizde fedakarlık dengeleri kurmanızı, affetmeyi, af dilemeyi getirecek Dolunay süreciyle, zihin yüklerinizi hafifleteceksiniz. Merkür retrosu; ilerlemek, yükselmek, kariyerinizde yeni adımlar atmak için kurmanız gereken dengeleri size gösterecektir.

KOVA:

Dolunay ışığı öz değerinizi aydınlatıyor. Bugünlerde zamanınızı, emeklerinizi, bilgi ve potansiyellerinizi koruyup korumadığınızı fark edebilir, kazançlarınıza sahip çıkmanız gerektiğini görebilirsiniz. Değerli hissetmek adına özünüzden feda ettiklerinizi görerek denge kurabilirsiniz. Merkür retrosuyla; hayata bakış açınızı değiştirebilir, geçmişte anlamlandıramadığınız konuları anlamlandırabilirsiniz. Eğitim, hukuk, ticaret, yayın, seyahat alanlarında gecikmeler ve durdurulmalar yaşayarak bu alanlarla ilgili yapmanız gereken düzenlemeleri görebilir, yarım kalanları tamamlayabilirsiniz. Sizden uzakta yaşayan sevdiklerinizle yeniden bir araya gelebilirsiniz.

BALIK:

Dolunay ışığı kendinize dair her konuyu aydınlatıyor. Bugünlerde kendinize dair önemli kararlar alabilir, aşırılıklarınızı fark edebilirsiniz. Duygu - mantık, beklenti - akış dengesini kurmanıza yardım edecek bu süreçte büyük uyanışlar, aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Sınırlarınızı korumak, teslimiyette olmak, dinlenmek ve gözlemlemek bugünlerde önemli olacaktır. Merkür retrosu; size iyi gelmeyen, arınmanız gereken konuları gündeminize taşıyacaktır. Aynı zamanda ödemeler, alacaklar, varsa eşinizin kazancı gibi konularda denge kurmanız için ihtiyacınız olanı görebilirsiniz. Terapiler, ruhsal çalışmalar bugünlerde size çok iyi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder