6 Ağustos 2022 Cumartesi

8 - 14 AĞUSTOS HAFTASI - BU HAFTAYA DİKKAT !


İlk kez bir haftaya bu başlıkla giriş yapıyorum. Çünkü bu hafta hayatımızda tamamlanmalar yaşayarak, arınarak, yenilenerek, güçlü dönüşümlerle farkında olmadan yeni bir hikaye yazıyoruz. Senaryonun 2023 yılının Mayıs ayından sonra şekilleneceği bir hikaye...

Yaşadığımız önemli karmik günler, uzun zamandır tekrar eden döngüleri kırmamıza vesile olabilir. Özellikle ilişkilerde yepyeni bir sürece başlayabiliriz.

Duygu ve davranışlarımızın sorumluluğunu alamazsak, hayatta hep bekleyen, bir şeylerden medet uman, kendini kurban gören ve hep doğru zaman için erteleyen oluruz. 

Bu hafta geçmişte aldığımız kararlar, tanıştığımız kişiler karşımıza çıkarak doğru kararlar almamız, denemediğimiz yolları denememiz gerektiğini gösterecektir. Ancak yanlışlarımız ve seçimlerimizle yüzleşemeyecek bir egoda kalırsak, karamsarlık ve öfke hissedebiliriz.

Yaşadığımız etkiler engelleri aşarak ilerlemeye çalışıyor gibi hissettirebilir. Her zamankinden daha fazla çaba harcamak durumunda kalabiliriz.

Aynı zamanda kompleksli ve ego sorunu yaşayan kişiler karşımıza çıkabilir, alanımızı onlardan korumamız gerekebilir. 

Bu hafta; hiçbir tartışmaya girmemeli, özellikle ilişkiler ve iş konusunda radikal kararlar almamalıyız. Dinlenmeye özen göstermeli, bedenimizi zorlamamalıyız. Boyun, boğaz, kemikler, kaslar ve hormon dengemize dikkat etmeliyiz. Güzellik, kuaför işlerimizi ertelemeliyiz. Elektronik cihazlara dikkat etmeliyiz.

Tıpkı bir yetişkin gibi içsel bilgeliğimizle, yaşam akışına güvenerek sessiz, sakin ve farkındalıkla ilerleyen günlerde dağılacak bulutlara hazırlanmalıyız.

PAZARTESİ: Bugün 13:30'a dek önemli işlerimizi kolaylıkla ve destekle halledebiliriz. İlerlemeyen hiçbir şey için kendimizi zorlamamalıyız. Doktor randevuları, şifa ve terapiler için uygun bir gündür. 21:40'a dek ise enerjimiz dağınık olabilir ve dinlenme ihtiyacında olabiliriz. Yeni başlangıçlarımız askıda kalabilir. Yarım kalan işlerimizi halletmek, hayal gücü gerektiren işlerimize odaklanmak için bu saatleri seçebiliriz.

SALI: Bugün içsel ihtiyacımız; disiplin, otorite, saygınlık ve sorumluluklarımıza odaklanmak olacaktır. Ancak sabırsızlık ve abartılı tepkiler bizi zor durumlara sokabilir. Kendimizi baskılarla, otorite ve mali kaynaklarla kanıtlamaya çalışmamalı ve böyle kişilerle polemiğe girmemeliyiz. Söylenilenler, kişilerin iç dünyalarının ve değerlerinin yansımasıdır.

Gün içerisinde; eğitim, iletişim, yazı, haberleşme, ticaret, anlaşmalar yapmak için destekleniyoruz. İlişkilerimizde ise dürtüsel değil, mantıklı ve sakin olmalı, hiçbir şeyi zorlamamalıyız. Bizi güvende hissettireni seçeceğimiz günlerdeyiz.

ÇARŞAMBA: Hareket enerjimizin arttığı, hayallerimiz ve ideallerimiz için harekete geçebileceğimiz bir gündeyiz. Bugün yaşadığımız etkiler bize yenilikler yapmamız, yeni adımlar ve yollar denememiz gerekeni gösterecektir. İlham dolu, yaratıcı ve özgün olabiliriz.

Ancak ilişkilerde kararlar almak, estetik, alışveriş kuaför, sanat, dekorasyon, bakım konularında bugünü seçmek çok zorlu etkilere neden olabilir. Yalnızlık ve soğukluk hissinin geçici olduğunu bilmeliyiz.

PERŞEMBE: Venüs Aslan'da !

Gerçek sevgiyi, büyük aşkları yaşamak ancak cesur kalplerin işidir. Bir ay boyunca sevgimizi görkemli, neşeli, birbirimizi yücelterek göstereceğimiz günlerdeyiz. Sahnede olma, ışığımızı ve yaratıcılığımızı parlatma ihtiyacımız da artabilir. Özellikle saçlarımızı yenilemek isteyebiliriz, fakat sonraki haftayı beklemeliyiz.

Öte yandan bugün günlük hayatımız erteleme ve beklenmedik konularla dolu olabilir. Akışa güvenerek kendimize yüklenmemeli, önemli kararlar vermemeliyiz. Otorite figürler, liderler, yöneticiler baskı altında hissedebilirler. Topraklanmak, kalbimizi yormamak, meditasyonlar yapmak bugünler için önemlidir.

CUMA: Güne 04:35'te (tr) gerçekleşen Dolunay etkisi ile başlıyoruz. Hayatımızda pek çok döngüyü tamamlayacak bu etki ile beklenmedik konular bireysel ve toplumsal olarak gündemimizde olabilir. Güvende ve ait hissedeceğimiz ilişkiler, arkadaşlıklar ve işleri seçmek isteyebiliriz. Geçmişimizden dersler alarak, pek çok konuda daha farklı adımlar atmak isteyebiliriz. Samimiyet ve yenilik ihtiyacında olacağız.

Bugün 14:05 - 21:45 saatleri arasında yeni bir şeye başlamaktan ziyade dinlenmeli, yarım kalan işlerimizi toparlamalı, günü kendi alanımızda geçirmeye çalışmalıyız. Bugün Coxa yıldızı etkisi ile yazı yazmak, astrolojik çalışmalar yapmak için çok uygun olacaktır.

CUMARTESİ: Bugün içsel ihtiyacımız; dinlenmek, ruhsal ihtiyaçlarımıza yönelmek, empati, duygusallık, ilham ve yaratıcılık gerektiren alanlara yönelmek olacaktır. Dolunay'ı yükselen enerjileri ile birlikte inzivada kalmak çok iyi gelebilir. Bilinçaltı terapileri, şifa çalışmaları, su kenarı yürüyüşleri için bugünü seçebiliriz. Bugün kafamız dalgın olabilir. Duygu ve mantığımızı dengelemek, gelecek kaygısına değil andaki duyguyu yaşamaya odaklanmak önemli olacaktır.

PAZAR: Duygusal, romantik, akışta, bir güne başlıyoruz. Hayallerimiz ve ideallerimiz için planlar yapabilir, harekete geçebilir, manevi yerleri ziyaret edebilir, sanat, şifa ve spiritüel alanlarla ilgilenebiliriz. Bedenimizi esnetmek için yoga gibi disiplinlerle ilgilenmek bugün önemlidir.

Öte yandan hayatımızdaki otoriter figürlerle anlaşmak bugünlerde zorlayıcı olabilir. Kendimizi de zaman zaman ağır eleştirebiliriz. Hiçbir şeyi saygınlık görmek için yapmamalı, kalbimizin gerçek isteklerine odaklanmalı ve takdiri yalnızca kendimizden beklemeliyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder