2 Temmuz 2022 Cumartesi

4 - 10 TEMMUZ HAFTASI - GELECEĞİN ELLERİNDE!


Merhaba yeryüzü sakinleri;

Sirius günlerinden geçerken, ilahi bilinç kapılarının aralandığı, yaşamın bize rehberlik ettiği günlerdeyiz. Bu kadim enerji, ancak kalbinin sesini gerçekten duyabilenlere hayatındaki karanlık ve aydınlık saydıklarının sırrını, birbirlerine nasıl hizmet ettiklerini gösterecektir. Manevi ve ruhsal çalışmalar yaparak ilahi olanla bağınızı güçlendirmek, yolumuza ışık olacaktır.

Bu hafta itibariyle hayatımızda önemli yenilikler yapacağımız bir döngüye başlıyoruz. İlişkilerimizde geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilir, duygularımızı açabiliriz. Finansal anlamda geleceğimizi güvence altına alacağımız önemli adımlar atabiliriz. 

Hafta boyunca;

Alanınızı negatif ve öfkeli kişilerden koruyarak,

Sevgi ve sakinlikle, sevdiğiniz kişilerle bir olarak, 

Yalnızca akışa güvenin ve kalbinizin sesini dinleyin.

O size doğru yolu gösterecektir.

PAZARTESİ: Yeni başlangıçlar için destekleniyoruz!

Haftaya; planlama, düzenleme, alışkanlıklarımızı gözden geçirme, arınma ihtiyacı ile başlıyoruz. İşlerimizin kolaylıkla akacağı bugünü; görüşmeler, yazışmalar, eğitim, ticaret vs için değerlendirebiliriz. Diyet, botoks, estetik gibi konular için uygun bir gündeyiz. İlişkilerimizde süprizlerle karşılaşabiliriz. Akşam saatlerinde keskin ve dönüştürücü enerjilerdeyken, bir şeyleri tamamlama ihtiyacında olabiliriz ancak olmayanı zorlamamalıyız.

Akışa uyumlanarak, olana kabul ve şükürle bakmayı öğreten deneyimleri fark edebiliriz.

SALI: Hayatın akışı değişiyor! 

Mars (eril enerjimiz) Boğa'da, Merkür (bakış açımız) Yengeç enerjisinde ilerliyor. Venüs ve Merkür ise karşılıklı ağırlamada olacaklar. Bugünden itibaren; kalbinin attığı, sevdiği ve istediği şeyler için harekete geçen, cesur olan, kalbini açan, maddi manevi gelecek planları yapan kazanır! Bugün spora başlamak için çok uygundur. Ancak kandırılmalara özellikle alışverişlerde dikkat etmeliyiz.

Bu süreçte tutulmalar tetiklenirken, 2 Ağustos'ta keskinleşecek bir yenilenmeye doğru ilerliyor olacağız. Planlı adımlar atarak, geleceğimizi güvence altına alabiliriz. Ancak; tembellik, sabit fikirlilik, yoğun duygusal kararlar bizi durdurabilir. Net, cesur, esnek ve üretken olma zamanı.

ÇARŞAMBA: Sevgiyle dönsün dünya!

Küçükken severek okuduğum bir kitabın enerjisi, nasıl da bugünü anlatıyor. Kendinizi sevmek için bir başkasının size atfettiğine, abartılı sözlere, sürekli kendinizi anlatmaya, kabul gören kıyafetlere ihtiyacınız yok. Yalnızca olduğunuz gibi olarak, karşınızdakini anlamaya çalışarak, andaki duyguyu yaşayın. Karşınızdakinde gördüğünüz, sizden parçadır. Ve fedakarlık, uyum ve birlik her şeyin üstesinden gelecektir. Dünyanızı sonsuz sevgi ile doldurun, sevgiyle size dönsün.

PERŞEMBE: Sevgi, uyum, estetik, güzellik, sanat, yaratıcılık dolu bir güne başlıyoruz!

Bugün zamanımızı çok doğru planlayabilir, her konuda destek görebilir, tatlı dille her şeyin üstesinden gelebiliriz. Kendimizi rahatlıkla anlatabilir, duygularımızı açabilir, içimizde kalanları dökebiliriz. Alışveriş, bakım, dekorasyon için bugünü değerlendirebilir, sosyalleşebiliriz. 

Vesta'nın S konuma geçtiği bugün ve yarın, kendimizi neye adadığımızı sorgulayarak önemli açılımlar yaşayabiliriz.

CUMA: Rüyalarımızda bilinçaltımızın açığa çıktığı, derinlik ihtiyacımızın arttığı bir güne başlıyoruz. 

Bugün eylem ve kararlarımızda değişmesi gerekenleri görerek köklü değişimler yaşayabiliriz. Hayatta kalma dürtüsü, bastırılmış duygular, takıntılarımız, güç ve sahip olma isteğimiz, sabit fikirlerimiz öfkeyle açığa çıkabilir. Agresif ortamlardan uzak kalmak, dürtüsel davranmamak, kazalara ve yanıklara karşı temkinli olmak önemli olacaktır. Düşünerek konuşmak, ego savaşlarına girmemek, sakin kalmak ve yenilenmesi gerekenleri görmek bugünün anahtarıdır.

CUMARTESİ: Mutlu bayramlar! 

Gün boyunca süpriz gelişmelere, beklenmedik değişimlere açık olacağız. Aile bağlarımız, köklerimiz, geçmişimiz hakkında konuştuğumuz, mali alanda planlamalar yaptığımız bir gün geçirebiliriz. Arınma, yenilenme ihtiyacımız artarken, ilerlememize etki eden takılı kaldığımız şeyleri kadersel bir olayla görebiliriz. Akşam saatlerinde ise inziva ihtiyacımız artacaktır. Seyahat, ziyaret ve geziler için Pazar gününü değerlendirebiliriz.

PAZAR: Olumlu, neşeli, keyifli, akışta bir güne başlıyoruz!

11:35'e dek pazar keyfi yapma ihtiyacında olabilir, bol bol dinlenebiliriz. Ardından hareketlenen gün genelinde gezmek, keşfetmek, seyahat etmek, öğrenmek, paylaşmak için güçlü dürtüler hissediyor olacağız. Bugün bize ışık olacak pek çok kişi ve yenilik hayatımıza girebilir. Özgün ve yaratıcı yanlarımızı açığa çıkartabilir, finansal anlamda gelecek planları yapabiliriz. Ancak yargılamalarla kalp kırmamaya dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda ilişkilerimizde geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilir, adımlar atabiliriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder