24 Temmuz 2022 Pazar

25- 31 TEMMUZ HAFTASI - KADER ÇARKI

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yepyeni başlangıçlar için içe döndüğümüz, tutulmaların tetiklendiği, neden burada olduğumuzu hatırladığımız, kaderin çağrısını duyduğumuz önemli bir haftaya başlıyoruz. Aşk, eğlence, borsa, çocuklar, hobiler, yaratıcılık alanları gündeme geliyor!

Bu hafta; planlamalar, gözden geçirme, tamamlamalar için uygundur. Başlangıçları bir sonraki hafta yapabiliriz. Hayat bizlerden daha gerçekçi, kararlı ve olgun adımlar atmamızı isteyecektir. İletişimde öğrenmeye açık, fikirlere saygılı ve sakin olmak önem kazanacaktır. Yoğun duygusal tepkiler vermeden, aşırılıklardan kaçınarak hem ilişkilerimizde hem işlerimizde yetişkin olmanın sorumluluğunu almalıyız.

Dünya genelinde; yaz sıcakları ve rüzgarlar, doğal afetler, yangınlar, piyasalarda ani değişimler, hava yolu ve ticarette sorunlar, liderlerin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Yeni buluşlar, keşifler duyabiliriz.

PAZARTESİ: Bugün saat 11:15'e dek zamanımızı çok iyi kullanabilir, işlerimizi hızlı ve verimli bir şekilde halledebilir, tecrübeli kişilerin desteğini alabiliriz. 11:15 itibariyle ise yarım kalan konuları tamamlayabiliriz fakat yeni başladığımız gündelik işlerimiz askıda kalabilir.

Gün genelinde gerçeklerden kaçma isteği; bağımlılıklara yönelme, çok yeme, abartılı harcamalar yapma, ilişkilerde olayacak beklentilere girme, abartılı isteklerde bulunmaya sebep olabilir. Bugün gerçekçi olmak ve aşırılıklardan uzak durmak ilerleyen günler için çok önemli olacaktır.

SALI: Bugün içsel ihtiyacımız; duygusal olarak güvende hissetme, şefkat, anlayış, aile, bağlılık olabilir. Fakat hislerimizi doğru ifade edemeyebilir, anlaşıldığımızı da düşünmeyebiliriz. Bu durumun farkında olarak yoğun duygusal tepkiler vermemeli, sözlerimize de dikkat etmeliyiz. Önemli görüşmelerimizde de yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Şayet yoğun bir yeme isteği, alışveriş isteği hissediyorsanız, içsel ihtiyaçlarınızı dışsal doyumlarla doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin, ruhunuza iyi geleni bulun.

ÇARŞAMBA: Haftanın en tatlı gününden merhaba!

Ay Balzamik fazda ilerlerken bedensel ve ruhsal dinlenme ihtiyacımız artıyor, yepyeni başlangıçlar için güç topluyoruz. Bugün yaşam alanlarımızda yenilikler yapabilir, ruhsal ve duygusal olarak da bizi yenileyen olaylar yaşayabiliriz. Sezgilerimiz, yaratıcılığımız da oldukça yüksek olacaktır. İşlerimizde yeni vizyonlar ortaya koyabiliriz. Görüşmeler, anlaşmalar, eğitim gibi içinde iletişim ve bilgi barındıran konuları bugün halledebiliriz. Doktor randevuları, terapiler, yardımlar için de bugün çok uygundur. Ayrıca dertleşebilir, kalp kırıklıklarımızı da onarabiliriz.

PERŞEMBE: Jupiter retrosu başlıyor! Ve YENİAY!

Bugüne dek şansımızı nasıl değerlendirdiğimizi, hayat felsefemizi, içsel bilgeliğimizi gözden geçirdiğimiz, vicdanımızın ve adaletin ilahi adalet döngüsünden geçeceği önemli bir döngüye başlıyoruz. 2023 yılında ise değerlendirdiklerimiz konusunda yeni ve hızlı adımlar atabiliyor olacağız.

20:54 itibariyle ise bir Yeniay meydana geliyor. Yeniay; benliğimiz, yeteneklerimiz, potansiyellerimiz, ilişkilerimiz, çocuklar, yaratıcılık, hobilerimiz, liderlik gücümüze dair yeni başlangıçları destekliyor olacaktır. 

CUMA: Beklenmeyeni bekle!

İçsel olarak sıkışmış, elektrikli, huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Bugüne önemli görüşmelerimizi ve işlerimizi denk getirmemek, hayata esnek yaklaşmak, toprağa dokunmak, sabırla hareket etmek önemli olacaktır. Yaşadığımız deneyimler egomuzu yıkarak dengeleyen, kalbimizin sesini duymamıza vesile olan konular olacaktır.

Dünya genelinde de elektrik, internet, medya, havayolu sorunları, buluşlar, piyasalarda ani değişimler, yangın ve depremler söz konusu olabilir.

CUMARTESİ: İnziva günü!

Başlattığımız işlerin askıda kalabileceği, gecikebileceği, durdurulabileceği bir güne başlıyoruz. Gün genelinde hayat bizden yeni başlangıçlar öncesi gerçekçi planlar yapmamızı, araştırmamızı, sorgulamamızı isteyecektir. Karamsar olmak ve korkularla vazgeçmek yerine daha olgun ve kararlı şekilde isteklerimizi gözden geçirmeliyiz. Böylelikle çok sağlam adımlar atabileceğiz. 

Bugün zihnimizi dinlendirmek, sessiz zamanlar geçirmek ruhumuza çok iyi gelecektir.

PAZAR: Uranüs -Kuzey ay düğümü buluşurken...

Neden burada olduğunu hatırla. Ya da kader sana hatırlatacak.

Kendimizi, hayat amaçlarımızı hatırladığımız kadersel bir döngüden geçiyoruz. Tutulmalar da tetiklenirken, sıkışmış döngüler açılıyor, daha gerçekçi bakmaya, yeni adımlar atmaya davet ediliyoruz. Aynı zamanda bugün duygusal yaşantımızdaki kırgınlıklar da öz değerimizi hatırlamaya ve güçlendirmeye vesile olabilir.

Bugün içsel ihtiyacımız; düzenleme, planlama, arınma ile ilgilidir. Yaptığımız planlarla özellikle yarından itibaren yeni başlangıçlar yapabiliriz. Sağlam, dengeli, cesur ve ne istediğimizi bildiğimiz yepyeni adımlara doğru...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder