25 Haziran 2022 Cumartesi

27 HAZİRAN - 3 TEMMUZ HAFTASI - GÜVENDE MİSİN?




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Duygusal ihtiyaçlarımız, güvenliğimiz, kararlarımız, ilişkilerimiz ve ülkemiz için köklü değişimlere doğru ilerlediğimiz bir Yeniay haftasındayız!

Hafta genelinde sezgilerimiz ve rüyalarımız yol gösterici olacaktır. Gerçekçi ve teslimiyette olursak güzel başlangıçlara alan açabiliriz. Ancak hayalperest, boşvermiş ve tembel tutumlardan bu hafta uzak durmalıyız.

Hafta genelinde sevdiklerinizle güvenli alanlarda olmaya çalışmalı, çatışmacı kişilerden uzak durmalı, unutkanlıklara dikkat etmeliyiz. Aşırı beslenme ve alışveriş dürtüsünün altında beslenmeyen duygusal ihtiyaçlarınız olduğunu unutmayın. Yaşadıklarımız; korkularımız ve bilinçaltı blokajlarımızdan arınmamıza hizmet edecektir. Duygularınızı serbest bırakın.

Yeni başlangıçlar için 3 Temmuz ve sonrasını seçebilirsiniz.

Mutlu haftalar!


PAZARTESİ: Söz büyüdür...

İletişim, haberleşme, öğrenme, merak duygusu ile haftaya başlıyoruz. Eğitim, ticaret, seyahat, yazışma, toplantılar için bugünü değerlendirebilir, kendimizi etkileyici biçimde ifade edebiliriz. Aynı zamanda dertleştikçe anladığımız ve anlaşıldığımız, konuştukça şifalandığımız bir gündeyiz. Bugün terapiler ve ruhsal çalışmalar için de oldukça uygundur.

Ay balzamik fazda ilerlerken, yeni başlangıçlar için planlamalar yapıyor, güç topluyor olacağız. Bugünlerde rüyalarınızdaki mesajlar, sorularınıza cevap olabilir.

SALI: Neptün durağan faza geçiyor, gerçekçi ve teslimiyette olmaya davet ediliyoruz...

Bugün 15:00'a dek yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir, disiplinli çalışabilir ve bilgili kişilerden destekler görebiliriz. Yürüyüş, yoga ve meditasyonlar yapmak enerjimize iyi gelecektir. 15:00 sonrasında ise sıfırdan başlayacağımız işler daha kolay akacaktır. Sabırsız, alıngan ve abartılı tutumlardan ziyade, akışa uyumlanmamız gereken bir gündeyiz.

Yeniay ile yapacağımız başlangıçlar için ruhsal ve bedensel olarak dinlenme ihtiyacımız artıyor.

ÇARŞAMBA: Güne 05:51'de gerçekleşen Yeniay enerjisi ile başlıyoruz. Yeniay niyetlerinizi yazmayı ve yeni başlangıçlar için 3gün sonrasını tercih etmeyi unutmayın.

Güven ve aidiyet ihtiyacımız artıyor. Ait olma kavramımız ve eylemlerimizde köklü değişimlere doğru ilerliyoruz. Gün genelinde cümlelerimizde özenli ve şefkatli olmak, ilişkilerimizi yenilemek için adımlar atmak güzel gelişmeler getirecektir. Yeniay ile 14 gün boyunca ilişkilerde baskı, aldatılma, kıskançlık ve yanlış anlaşılma gölgelerine dikkat etmeliyiz. Bugün sanatsal yönlerimizi açığa çıkartmak, büyük riskler almadığımız takdirde finansal yatırımlar yapmak için de destekleniyor olacağız.

PERŞEMBE: Gün genelinde duygusal güvence, aidiyet ve aile şefkati hissetme ihtiyacımız artıyor. Bugünlerde yoğun duygularımızın kaynağı, yeterince anlaşılmayan çocukluk örüntülerimiz olabilir. İçimizdeki çocuğun ihtiyaçlarını dışa vurduğumuz enerji ile görmeye çalışmalıyız. Aynı zamanda gün genelinde güvende olduğumuz yerleri seçmeli, negatif alan ve kişilerden uzak durmalıyız. Davranış ve kararlarımızda büyük değişimlerle şifalanırken, akışa uyumlanan ve enerjisini yönetebilenler köklü ilerlemeler yaşayacaktır.

CUMA: Hayat bir oyun sahnesi...

Hayat sahnesinde kendimizi göstermek, potansiyellerimizi açığa çıkartmak, eğlenmek, takdir ve ilgi toplamak için oldukça destekleniyoruz. Bugün attığımız adımlarda şans bizimle olacaktır. Aşk, sanat, çocuklar, bakım, kuaför, eğitim, seyahat, ticaret gibi alanlar için bugünü değerlendirebiliriz. Işığımızı parlattığımız, yaratıcılığımızı ortaya koyduğumuz bir gün olacaktır.

CUMARTESİ: Bugün günü esnek geçirmeli, önemli planlarımızı yapmaktan ziyade planlamalar, yazışmalar, bilgi alışverişi için değerlendirmeliyiz. Gün genelinde değişken planlar, kandırılmalar ve unutkanlıklar söz konusu olabilir. Çatışma, öfke ve meydan okumaların altındaki egosal kompleksler açığa çıkabilir. Dünya genelinde hafta boyunca etken olan çatışma, yangın ve patlama enerjisi en aktif halde olacaktır. Bizler ise davranışlarımızda değiştirmemiz gerekenleri görüyor olacağız.

PAZAR: Yeni başlangıçlar için desteklenmeye başladığımız o gündeyiz.

Bugün isteklerimiz için harekete geçebilir, işlerimizi kolaylıkla halledebilir, bol bol sosyalleşebilir, duygularımızı rahatlıkla ifade edebiliriz. Sıkışan enerjiler dağılırken, neyi neden yaşadığımızı fark etmeye başlayabiliriz. Kuaför, bakım, sanat, sosyalleşme, spor, dekorasyon, tadilat ve sosyal medya paylaşımlarında görünür olmak için destekleniyor olacağız. Fakat önemli işlerimizin sonuçlanması için 15:30 sonrasını beklemek daha yararlı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder