21 Haziran 2022 Salı

21 HAZİRAN YAZ GÜNDÖNÜMÜ - BİR DÖNÜM NOKTASINDAYIZ!


Bu gündönümü, pek çoğumuzun ışıl ışıl parlayan dönüm noktası olacak! 

Güneş en parlak haliyle ışıldarken, umudun yükseldiği, sıcacık yaz günlerinin başladığı, zamanları aydınlatıyor. Bahar ekinoksuyla ektiğimiz tohumlar, yavaşça toprağından çıkıyor. Şimdi 6 ay boyunca; neleri ektiğimizi görme, hasat zamanını bekleme hallerindeyiz. Peki hayatımıza tüm şefkatimizi, sıcaklığımızı, özverimizi sunabilecek miyiz?

Geriye dönüp baktığımızda 'İşte her şey böyle başlamıştı' diyeceğimiz o günlerdeyiz. Bu gündönümü, diğerlerinden çok farklı. En uzun gün yaşanırken, 2004 yılından bugüne ilk kez 7 gezegen muazzam biçimde hizalanıyor ve 6 gezegen kendi yönettiği burçta yükseliyor. İşte bugün hayatımızın gündönümüdür. Enerjimizi doğru yöneterek en güçlü potansiyellerimizi açığa çıkartabiliriz.

Pek çok konuda cesaretle adım atacağımız, ne istediğimizi bileceğimiz zamanlardan geçeceğiz. Sınırlarımızı çizmenin, gücümüzü elimize almanın önemini anlayacak, yaralarımızı şifaya dönüştürebileceğiz. Kalbimiz nerede atıyorsa, onun için, kendimiz olmak için bir mücadele etmemiz gerekecek.

Gerçek olanı, gerçekten değerli olanı görebileceğiz. 

Duygularımız, aidiyetlerimiz, yaşam alanlarımız yenilenirken, pek çok taşınma, bebek ve evlilik haberleri alacağız. Dünya'da ve ülkemizde bir olma zamanlarından geçeceğiz. Yeniden doğuşa hizmet edecek olaylar bizi bekliyor olacak. Eris ve Satürn arasındaki birlik; kaosla gelecek gerçekleri vurgulayacak. Eris kötü bilinir, çünkü her şey sahte bir mutluluk içerisindeyken, görmezden gelinirken, doğruları söyleyen, gerçekliğe ayna tutan kişidir. Belki bir kaos ve kriz yaşayacağız. Ama artık aynaların üstündeki perdeleri kaldıracağız.

Dünya'da; 22 Temmuz - 2 Ağustos aralığında hiperenflasyon olasılığı, toprak ve tarıma dair zorlu gelişmeler, ihracat piyasalarının durması ve el değiştirmesi, ülke liderleri arası restleşmeler, ülkemizde arabulucu konumda olma, piyasalarda ve emlak fiyatlarında artışlar, kıyılarımızda 2023 Mart sonrası yaşanacak krizlerin kıvılcımları, enerji kaynakları ve denizlere dair olumlu gelişmeler ile ilgilidir. 

Bugünlerin en güzel ritüeli; elimizdeki değerlerin kıymetini bilmekten, şükretmekten geçer. Kalbinizin sesini duyabildiğiniz, köklerinizdeki gücü hissettiğiniz, rengarenk meyvelerin açmasına hazırlandığınız, ışığınızın parladığı bir gündönümü dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder