26 Mayıs 2022 Perşembe

JUPİTER - MARS KAVUŞUMU - 28 MAYIS 2022



 ''Ayağını hiç suya sokmadan hep uzakları düşledin. Acaba ne kadar güzeldir, diye. Şimdi harekete geçme vakti! Kendine inan ve asla pes etme!..''



Uzun zamandır yaşadığımız belirsizlikler, durağanlık ve akışla birlikte hareket etme enerjisi dağılıyor. Adeta su yüzeyinde akıntıyla beraber ilerlerken, dümenin başına geçiyoruz. Jupiter ve Mars ateş enerjisi (Koç)'ta buluşarak tüm büyük adımlar için bizi destekliyor. Bu büyük destek, 2047 yılına dek yaşanmayacak!

Bu kavuşum bireysel anlamda; cesaret, özgüven, motivasyon, girişimcilik, rekabet, korkusuzluk, gücü eline alma, inisiyatif alma, eril enerjiyi uyandırma, özgür, radikal, ateşli, güçlü hissetme, liderlik ve yetenekleri ortaya çıkartmakla ilgilidir. Dürtüsel, çocuksu, aşırı iyimser biçimde riskler almazsak, atacağımız büyük adımlar için 29 Haziran'a dek planlamalar yapabiliriz. Retro bitişi ile (5 Haziran) planlarımızı hayata geçirebiliriz. Özellikle 28 Haziran etrafında girişimler yapmak için oldukça desteklendiğimizi bilmelisiniz. 1 - 5 Temmuz tarih aralıklarında ise takıntılar ve güç savaşlarından uzak durmak önemli olacaktır. Bu tarihlerde oldukça yenileyici, arındıran ve dönüştürücü olaylar yaşayarak gücümüzü ele alabiliriz.

Dünyada; hayatta kalma dürtüsü, sorumluluğu ele alma, büyüyen ve yayılan savaş enerjisi, agresyon, şiddet, dini çatışmalar, eğitim - öğretmenlerle alakalı gündemler, fanatizm, liderlerin restleşmeleri, silah, ordu, terör, katliamlar, halk isyanları (kıtlıkla ilgili özellikle Temmuz- Ağustos aylarındaki fitillerin tetiklenmesi), yangınlar, yanardağ patlamaları, kazalar, sıcak hava, spor, rekorlar ile ilgilidir. Tutulmanın yöneticisi Mars; arka planda büyüyen olayları, gizli saklı planların yayılmasını, manipülasyonları (özellikle salgına dair) temsil eder.

Piyasalarda çok hareketli zamanlar, Kraliçe Elizabeth'in hayatına dair gelişmeler, eski sistemlerin hızla çökmesi, ekonomide yeni döngüye uyumlanma, kripto paralara dair henüz oturmayan bir sistemde olduğumuzu fark etme (16 Mayıs 2023 ile rayına oturacaktır), önümüzdeki zamanların gündemleridir.

BURÇLARA DAİR;



KOÇ: Gücünüzü elinize alacağınız, tüm potansiyellerinizi ortaya çıkartabileceğiniz, enerjik, motivasyon, cesaret dolu zamanlara başlıyorsunuz. Hayatınızla ve kendinizle ilgili attığınız tüm büyük adımlarda destekleneceğinizi bilmelisiniz. Yeter ki sabırlı ve sakin hareket edin. Sağlığınıza, özellikle baş bölgenize dikkat edin, enerjinizi spor ve hareketle atmaya çalışın. Yolculuğunuzun kontrolü ellerinizde, dümeni nereye çevireceksiniz?

BOĞA: İçsel enerjinizin yükseldiği, büyük çıkışlarınız için planlamalar yapacağınız, kadersel destekler görebileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. İleride ortaya çıkacak bir projeye başlayabilir, uzaklaşma ihtiyacında olabilir, seyahatler yapabilirsiniz. İlham ve yaratıcılık potansiyelleriniz bu dönemde açığa çıkabilir, yön gösterici hareketli rüyalar görebilirsiniz. İçinize atmaktan, enerjinizi içeride biriktirerek patlamalar yaşamaktan uzaklaşmak için bol yürüyüşler yapmalı, su tüketiminize özen göstermelisiniz.

İKİZLER: Kendinizi, yeteneklerinizi toplum önünde gösterebileceğiniz, hızlı ve hareketli zamanlar sizi bekliyor! Ekip çalışmaları, etkinlikler, organizasyonlar, gelecek projeleriniz konusunda öncü olabilir ve çevrenizi harekete geçirebilirsiniz. Rekabet enerjisi ile güdülenebilir, çevrenizde sizi yükselten insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Kavgacı, hırslı ve çatışmacı ortamlardan enerjinizi koruyun.

YENGEÇ: Kendi zirvenize yükseleceğiniz, hayallerinizi gerçekleştirmek ve kendinizi göstermek için desteklendiğiniz özel zamanlardasınız. Bu dönemde gelecek atılımlarınızı yapabilir, oldukça cesur ve motive hissedebilirsiniz. Liderlik, terfi ve yükselişler için gerekli girişimleri yapacak enerjiyi kendinizde bulabilirsiniz. Hayatınıza dair evlilik ve kariyerle alakalı radikal kararlar alabilirsiniz. Üst yönetici figürlerle çatışmalara girmeden, kendi yolunuzda kendinize güvenerek ilerleyin.

ASLAN: Neşeli, umut dolu, hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sınırlarınızı aşma, özgürleşme, yenilenme ihtiyacında olabilirsiniz. Eğitim, seyahatler, yurt dışı, yayıncılık, ticaret alanlarında girişimler yapmak, büyük adımlar atmak için destekleniyor olacaksınız. Sizi motive eden ve hayat görüşünüzü genişleten aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte dini ve felsefi çatışmalar yaşamaktan kaçınmalısınız.

BAŞAK: İçsel anlamda çok güçlü ve korkusuz hissedeceğiniz, dönüştürücü etkilerle dolu günler sizi bekliyor. Daha önce üstüne gidemediğiniz pek çok konunun üstüne gidebilir, aşarak özgürleşebilirsiniz. Mali alanlarda atılımlar yapabilir, ortak kazançlar konusunda öncülüklerde bulunabilirsiniz. Büyük riskleri düşünmeden almadığınız takdirde, yatırımlar yapmak için destekleniyorsunuz. Bankalar, krediler, eş kazancı, miras, nafaka gibi konularda hareketli gündemlerden geçebilirsiniz.

TERAZİ: İlişkilerinizde, evliliğinizde kendinizi aynalayarak bulduğunuz yenileyici zamanlar sizi bekliyor! Kendinizi ilişkilerinizde yeniden keşfedebilir, yalnızsanız kendiniz olabildiğiniz ilişkilere başlayabilirsiniz. Eşinizle oldukça hareketli gündemler yaşayabilirsiniz. İlişkinizi sürdürmek için gerekli mücadele gücünü kendinizde bulabilirsiniz. Ancak sabırsızca hareket etmemeli, hayatınıza heyecan katacak aktiviteler yapmalısınız. Aynı zamanda işbirlikleri, iş ortaklıkları kurmak için destekleniyor olacaksınız.

AKREP: Hayat düzeninizin çok hareketleneceği, alışkanlıklarınızı yenileyeceğiniz güçlü bir döneme başlıyorsunuz. Bugünlerde; işlerinizi daha verimli hale getirmek, iş yerinizde liderlik ve öncülük etmek, sağlığınızı iyileştirmek, diyet ve spor yapmak için oldukça destekleniyor olacaksınız. Ancak uyku düzeninize dikkat etmeli, bedeninizi dinlendirmeye de zaman ayırmalısınız. Baş ağrıları olmaması için su tüketimini ihmal etmemelisiniz. İş yerinizde sabırla hareket etmek ve çatışmacı kişilerden uzak durmak yararınıza olacaktır. Yetenekleriniz ve kişiliğinizle oldukça ön plana çıkabilirsiniz.

YAY: Aşkta hareketli, yenileyici ve özgürleştirici zamanlar sizi bekliyor! Ateşli, iddalı aşklara yelken açabilir, var olan ilişkinizi yenileyebilirsiniz. Herkesin kendi bireyselliğini yaşayabildiği aşklara çekilebilirsiniz. Ancak aceleci ve sabırsız olmamalı, dürtülerinizle hareket etmemeye dikkat etmelisiniz. Spor yapmak, riskli olmayan yatırımlara yönelmek, hobilerinizle ilgilenmek, yaratıcı faaliyetlerde bulunmak için oldukça destekleniyor olacaksınız. İçinizdeki çocuğun neşeyle açığa çıktığı, kalbinizin sesini çok güçlü duyabileceğiniz günlerdesiniz.

OĞLAK: Odağınızın iç dünyanız, aileniz, eviniz, aidiyet hissettiğiniz alanlar olduğu özel zamanlara başlıyorsunuz. Eviniz ve ebeveynlerinizle alakalı bazı konulara öncülük etmeniz gerekebilir, heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ve daha geniş bir eve çıkmak, ailenizin genişlemesi, evliliğe dair gündemler yaşamak söz konusu olabilir. Tadilat ve alım satımlar için merkür retrosunun tamamlanmasını beklemek yararınıza olacaktır.

KOVA: Sözcüklerinizle dikkat çektiğiniz, radikal kararlar alabileceğiniz, öncülükler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. İletişim, medya, internet, eğitim, reklam, ticaret gibi konularda girişimler yapmak için oldukça destekleniyor olacaksınız. Bu dönemde yakın çevreniz de kalabalıklaşabilir, sizi destekleyen insanlarla hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Sizi heyecanlandıran seyahatlere çıkabilirsiniz. Sabırsız ve sert konuşmalar yapmamaya dikkat etmek yararınıza olacaktır.

BALIK: Yetenekleriniz ve potansiyellerinizle kendinizi göstererek gelirlerinizi arttırabileceğiniz, mali alanlarda hızlı gelişmeler yaşayacağınız günlerdesiniz. Bugünlerde kazançlarınızı arttırmak için atacağınız cesur ve öncü adımlarınızda desteklendiğinizi bilmelisiniz. Eğitim ve seyahatlerden mali fırsatlar elde edebilirsiniz. Ancak sabırsızca ve büyük riskler alarak harcamalar yapmamalı, bütçenizi doğru planlamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder