30 Mayıs 2022 Pazartesi

30 NİSAN 2022 YENİAY'I - KADERİN ELLERİNDE !




Bazen her şey kontrolden çıkmış ve ne yaparsan yap akıntıya karşı koyamıyormuşsun gibi gelebilir. Böyle zamanlarda andan hoşnut olmayıp geçmişe sığınırız. Her şeyin bir zamanlar ne kadar güzel olduğunu veya başka adımlar atsaydık bambaşka olabileceğini düşünürüz. Oysa onlar seni kendine yakınlaştıran, paha biçilemeyecek kadar değerli olan 'deneyimlerin'dir. Ve geçmişe gitmek, en değerli hazinenden, kendinden uzaklaşmayı seçmektir.

Artık akıntıyla beraber sürüklenmek zorunda değilsin. Deneyimlerinden anladıklarınla çok daha güçlü ilerleyebilir, her şeyi telafi edebilirsin. Bu Yeniay, dümenin başına geçme zamanının geldiğini hatırlatacak. Kendinin en gerçek potansiyellerini yaşamak için kadersel bir eşiktesin.

Yeniay 4 Kraliyet Yıldızı'ndan biri olan Aldeberan Yıldızı'nda çok karmik etkilerle gerçekleşiyor. Aldeberan; bilgiye değer veren, dürüst, etik, ahlaklı olana büyük ödüller kazandırır. Yaratıcılık ve ilham verir. Kısa vadede kolay yoldan kazandım sananlara, yarı yolda bırakanlara, aldatanlara, haksızlıklara, yalana, dedikoduya, yanlış bilgi yayanlara ise ciddi karmik sınavlar getirir.

Sen hangi yolu seçeceksin? Kaderin ellerinde!

Merkür ise Algol Yıldızı ile buluşarak ileri harekete geçiyor. Yeniay ile birlikte büyük ifşalar ortaya çıkabilir. Karşımıza dürüstlük sınavları gelebilir. Karamsar düşünmemek, çözüm odaklı olmak, araştırmak, öğrenmeye açık olmak önem kazanacaktır. 2021 Haziran ayının karmasını yaşatabilir. Bir süre daha Merkür Retro gibi hissedebiliriz. Bugünlerde yaşadıklarımızın esas sınavlarını ise 29 Ekim - 13 Ocak tarihlerinde verebiliriz. Özellikle ülkemiz için çok etkili olabilir. Gizli planlar, denizler, hastaneler, hapishaneler ile ilgilidir.

İlişkilere dair 5 Haziran'a dek yaşayacağımız her şey, dengelenmek, arınmak, bizi geçmişte tutanlardan özgürleşmek için yaşanacaktır. Geçmişten gelen veya yeni başlayacak olan ilişkiler buna dahildir. Yalnız kendimize dürüst olmadığımızda aldanır, kendimize adil olmayı öğreniriz. 5 Haziran ile birlikte özdeğerimizin güçlendiği, gerçek aşklar yaşayabileceğimiz bir sürece başlayacağız.

Yeni tanıştığımız kişilere zaman tanımak, sabırla ve yavaşça ilerlemek, aslında kendimize ve aradaki bağa değer vermek, saygı duymak, seçici olmak, herkesi alanımıza almamaktır. Karşılaştığımız tüm zorluklar, hak ettiğimizi, güzel olanı görüp seçmemiz, bize eş olanı gördüğümüzde tanımamız içindir.

Değerinize eş olanla bir olmanız dileğiyle!

Yeniay'ın Sabian Sembolü; 'Pike yapan bir uçak'.

Zihniniz bugünlerde öyle hızlı, öyle hareketli olacak ki! Ancak dış dünyada değil içeride. Adeta bir şeyleri sil baştan yazmak, cevaplar bulmak, en derinine inmek ister gibi. Uzun uzun, dik bir bakışla, korkusuzca üstüne gider gibi. Cesur ve cürretkar!

Uçağın pike yapması demek, gökyüzünde süzülürken dik konumda dünyaya doğru hızla ilerlemesi demektir. Hayatınız bir anda kontrolsüzce dağılıyor mu? Yoksa bunu bilerek mi yapıyorsunuz? Artık kendinizi göstermek için hazır mısınız? Yoksa bu bir inatlaşma mı? Yerçekimine büyük bir hızla meydan mı okuyorsunuz? Yoksa iyi gelmediğini bile bile bir şeyin üstüne mi gidiyorsunuz? Ve yanınızda başkalarını da ateşe atıyor olabilir misiniz?

Bu sembol hiçbir şey kontrolümüzde değilmiş gibi gözükürken, hala direksiyonda olduğumuzu hatırlamakla ilgilidir. Her şey dağılmış olabilir, uçağınızın yere çakılacağını düşünebilirsiniz. Ancak henüz düşmediniz. Hala bir şeyleri değiştirebilirsiniz. Bunun için işe yaramayan her şeyden risk alarak özgürleşmeniz gerekebilir. 

Bilmelisiniz ki bu dönem attığınız en akıllıca ve sakin adım bile sizin için bir risktir.

Ama bazı gerçekleri ihmal ederseniz, dürtüsel, hırslı, karamsar, sorumsuz ve hızla hareket ederseniz düşebilir veya yanabilirsiniz.

Aldeberan Yıldızının etken olduğu çok özel günlerden geçerken... Korunduğunuzu ve gözetildiğinizi güçlü biçimde hatırlamaya hazır olun. Eğer kalbiniz iyi niyetle dolu, adımlarınız sabırlı, planlı ve soğukkanlıysa, gerçek potansiyellerinizi açığa çıkartmak için hazırsanız, çok büyük ödüllere ve iyileşmelere hazır olun. İlham enerjisi, yaşamın işaretleri, önemli yükselişler sizinle olacaktır. 

Ve en çok da kendinize dürüst olun. Ancak o zaman hayallerinize doğru yükselebilir, engelleri aşabilir ve gerçek potansiyellerinize yaklaşabilirsiniz.

Yeniay 30.05.2022 tarihinde saat 14:30'da (tr) İkizler burcunun 9 derecesinde gerçekleşiyor olacak. En çok; İkizler, Yay, Başak ve Balık burçlarını etkilerken, hepimize güçlü deneyimler yaşatacak. Ve etkilerini bir ay boyunca deneyimleyeceğiz. Keyifli bir Yeniay süreci dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder