6 Mart 2022 Pazar

7 - 13 MART HAFTASI - HAFİFLE !



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yepyeni bir yıla girdiğimizden beri, öz değerimizi güçlendirmek adına pek çok deneyimden geçiyoruz. Bu deneyimler kimimiz için aşk, kimimiz için arkadaşlık veya finansal durumumuzla karşımıza geliyor. Olanda görmemiz gereken, dengelenmek adına bunları yaşadığımızdır. Ancak pek çoğumuz sıkışmışlık hissediyor, bu güçlü enerjilerle, bitiş ve başlangıçlarla ne yapacağını bilemiyor olabilir.

6 Mart itibariyle fark ettiklerimizle ilgili artık adımlar atabiliyor olacağız. Gerçekten kendimiz olabildiğimiz yere ait olduğumuzu göreceğiz. İlişkilerimizde 1 ay boyunca fikir alışverişleri yapabilmek, sınırlara saygı duymak, önce arkadaş olabilmek, özgün olmak, bireysel zamanlara saygı duymak çok önemli olacak.

Bu hafta kolaylaştıran, şans getiren, farkındalıklarla, uyanışlarla dolu, desteklendiğimiz ve yaşadıklarımızın nedenlerini görebildiğimiz günlerden geçeceğiz. Prangalarımızdan arınacak, hafifleyeceğiz.

Venüs, mitolojide Uranüs'ün Kronos tarafından kesilip denize atılan parçasından doğar. Gerçek aşk; özgürleştiren, akışta ilerleyen, koşulsuz ve teslimiyette olandır. Sonunu ve başını düşünmektense, anda olan güzelliği sonuna dek ve sınırsız duygularla yaşamaktır. Kendinize duyduğunuz aşkın dolup taşarak, sevdiklerinizden size yansıması dileğiyle.

PAZARTESİ: Güne güçlü bir yenilenme isteği ile başlıyoruz. Gelecekten beklentilerimiz, finansal planlarımız, ilişkilerimiz gibi konularda yeni adımlar atabiliriz. Bizi aşağıya çeken ve yoran konulardan arınabilir, özgürleşebilir, önemli uyanışlar yaşayabiliriz. Orjinal, özgün ve yaratıcı fikirler gün boyu zihnimizde akabilir. Bu fikirleri asla es geçmemeliyiz, zira geleceğimizi şekillendirecek önemli fark edişler olabilirler.

Her türlü görüşme ve başlangıç için şanslı etkilerle desteklendiğimiz bugün, aynı zamanda internet ve teknolojiye dair adımlar atabiliriz. Gece saatlerinde ise yoğun düşünceler üzerimizde baskı yaratabilir. Planlamalar yaparak ilerlemek faydalı olacaktır. Bu geceden itibaren elektrik kesintileri, siber saldırılar, sert hava koşullarına dikkat etmeliyiz.

SALI: Bugün yaşadıklarımız, olumlu veya olumsuz deneyimlerle, bizi ileriye taşıyacak ve kadersel anlamda hayatımıza güzellikler katacaktır. Güçlü kişilerden destek alabilir, güçlü ve derin duygular yaşayabiliriz. Sabır, üretim ve istikrar bize kazandıracak olandır.

Şanslı etkilerle desteklendiğimiz gün içerisinde, bu etkilerden yararlanmak için yaşadıklarımızda teslimiyette olmak, affedici olmak, hayallerimiz için adımlar atabilmek önemlidir. Aynı zamanda sınırlarımızı korumalı, suiistimallerin öz saygımızı oluşturmaya hizmet ettiğini bilmeliyiz. 

17:35 sonrası dinlenme isteğimiz yoğunlaşırken, işlerimiz normalden daha yavaş ilerleyebilir. 21:40 itibariyle konuşma, yazma, merak ve öğrenme içgüdümüz 2,5 boyunca artacaktır.

ÇARŞAMBA: Sabah saatlerinde bolluk bereket enerjimizin yükseldiği, bebek sahibi olmak için desteklendiğimiz, bu konularda tedavi olanların değerlendirebileceği saatlerde olacağız. Aynı zamanda ticaret ve yolculuklardan güzel sonuçlar alabiliriz.

İlişkilerde konuşarak sorunlarımızı çözebilir, ya da sosyal çevremize kendimizi açarak pek çok konuya çözüm üretebiliriz. Şifa çalışmaları, terapiler, nefes egzersizleri bugün çok faydalı sonuçlar getirebilir. Eğitim, yazışma, görüşmeler için bugünü değerlendirebiliriz.

PERŞEMBE: Sabah 4:33 itibariyle değişen zihinsel enerjimizle, 1 ay boyunca sezgilerimiz çok güçlü çalışmaya başlacaktır. Hayata daha empatik ve duygusal yaklaşmak isteyebiliriz. Ancak zaman zaman dağılabilecek zihnimiz için ajanda tutmak yararlı olacaktır.

Bugün gün genelinde de değişken duygu hallerinde olabilir, dalgınlıklar ve unutkanlıklar yaşayabilir, isteklerimizi dile dökemeyebiliriz. Sanatsal, ruhsal veya yaratıcı çalışmalara dair işleri yapmak için desteklenirken, resmi işlerimizde aksaklıklar yaşayabiliriz. 

14:00 itibariyle zamanı daha iyi değerlendirebileceğimiz bir sürece başlarken, akışa uymak bize kazandıracak olandır. Beklentilere girmeden, gerçekçi hareket edilmesi gereken bir gündeyiz. Beklentiler ve zihinsel kalıplarımız, hayal kırıklıklarına sebep olabilir. 

19:45 itibariyle ruhsal ve bedensel olarak dinlenme ihtiyacında olduğumuz bir akşam geçireceğiz. 

CUMA: Sabah saatlerinde zihinsel anlamda yüksek enerjilerde olmamız, çok düşünmemiz, bir şeyleri değiştirme veya bir şeyler hakkında derin bilgi sahibi olma isteğinde olmamız normaldir. 10:25 itibariyle zihnimiz rahatlarken, 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; güvende hissetmek, aile sıcaklığı hissetmek, empati ve şefkat duygusunda olmak, milli ve geleneksel değerleri korumak, geçmişi yad etmek olacaktır.

Duygularımızı dile rahatlıkla dökebileceğimiz bugün, buluşmalar, konuşmalar, yazışmalar için oldukça uygundur. Aynı zamanda deniz kenarı seyahatleri yapmak, manevi alanlarda bulunmak bize iyi gelecektir. Midemiz 2 gün boyunca güvende hissetmediği anlarda daha hassas olabilir.

CUMARTESİ: Ay'ın Hades ile buluşarak, Şiron karesi yapacağı sabah saatlerinde...

Bugün çocukluğumuz, ailemiz ve kendimiz olabilmeye dair yumuşak karnımıza dokunuluyor gibi hissedebiliriz. Korkularımız, özellikle yalnız kalma korkumuz tetiklenebilir. Boşluktan korktuğumuz için hiçbir kötü muameleyi hak etmediğimizi anlamamız ve kendimize şefkat göstermemiz gereken bir gündeyiz.

Öğlen itibariyle, oldukça şanslı etkilerde olacağız. Yenilikler yaptıkça, özgürleştikçe, özgünleştikçe destekleneceğiz. Bugün attığımız her adım normalden daha fazla ses getirebilir. Her yardım, güçlü bir şifaya vesile olabilir. Özellikle Ay'ın Sirius hattına gireceği 16:00 - 20:00 arası güzel niyetlerde bulunmayı, olumsuz düşüncelerden uzaklaşmayı unutmayın.

PAZAR: Yılda bir kez gerçekleşecek Güneş - Neptün kavuşumu ile...

Egomuz çözülüyor, dağılıyor, evrensel birliği ve ilahi düzeni kalbimizde hissediyoruz. Hislerimiz yoğunlaşırken, sezgilerimizi ve çevremizdeki işaretleri daha fazla fark ediyoruz. İlham enerjimiz, yaratıcılığımız, maneviyatımız hiç olmadığı kadar yükseliyor. Niyetlerle, dualarla, meditasyonlarla, sanatla bu yüksek enerjiyi daha fazla hissetmeye davet ediliyoruz.

Affetmek, olanı kabul etmek demek değildir. Affetmek, olanın deneyimlerini alarak, ilerlememize engel olan negatif ağırlıkları bırakarak hak edişlerimize alan açmaktır. Hafiflemektir. Affedici olduğumuzda, sevgiyi ve anlayışı çoğalttığımızda, iyilikler ve özveride bulunduğumuzda bugünün mucizeleri kolaylıkla akacaktır.

Bugün, sınırlarımızı suiistimal ettirmemeye, bağımlılıklara ve rehavete düşmemeye, teslimiyette olmaya ve ilahi olanı kalbinizde hissetmeye zaman ayırın. Mucizelerle dolu günler dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder