11 Nisan 2021 Pazar

12 - 18 NİSAN HAFTASI - KENDİNE UYAN!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Dişil enerjinin eril enerjiye isyan halinde adım adım ilerlediği önemli bir sürece başlıyoruz. Attığımız tohumlara ışık bulmanın, bolluk, bereket, sevgi elde etmenin ve kendi değerimizi hatırlamanın topraklarındayız artık!

Yaşam akışının önüne geçen, isteklerimizin önüne ket vuran, dile getirmekten belki görmekten dahi kaçtığımız deneyimler, Yeniay ile aydınlanarak dile gelmeye gün sayıyor. Uzun zamandır giydiğimiz, ayağımızı vurmaya başlamış, belki de artık rengini beğenmediğimiz ayakkabılar yeniden yolumuzda topuğumuzu kanatırken, 'bu ayakkabılar vuruyor ve artık giymek istemiyorum!' demenin gücünü içimizde bulmaya ve yaralarımızı görmeye çağırılıyoruz.

Biz yaralarımızı görmedikçe ve onların bize kattıklarını es geçtikçe, yaşamda aynı olaylar, aynı deneyimler, farklı kişiler aracılığıyla yolumuza çıkıp duracaktır. 'Ders öğrenene kadar devam eder' öğretisinin aydınlandığı evredeyiz ancak burada önemli olan yalnız dersi öğrenmek değil o dersin kattığı bilgelik ve güzelliği de görebilmektir. Kendimizi tanımanın ve gücümüzü fark etmenin yolu bazen ayağa kalkmamızı engelleyen yollardan geçer. Belki ayağa kalkmak aklımızda zaten yoktur, birisi bizi geri çekerek ayağa kalkıp yürümeyi bu evrede yeniden hatırlatacaktır.

PAZARTESİ: Sabah saatlerinde meydana gelen Yeniay, yeni başlangıçlara doğru bizi hazırlayan durumları gün içinde aydınlatmaya başlayacaktır. Bu evrede; sahiplenme, takıntı, rekabet ve kışkırtma enerjisi hissedebilirsiniz. Kendi değerimizi belirlememize ve sahip çıkmamıza vesile olacak dönüşümler, en derin korkularımızdan geçebilir. Niyeti iyi olmayan kişilerden haberler alabilir veya ilişkilerimizde bozguncu kişilerle yeniay süresince karşılaşabiliriz. Gün içerisinde enerjik ve hareketli hissedebiliriz. Ancak bu durum 20.40 sonrası yerini güvende olma isteğine, ağır hareket etmeye bırakacaktır. 2,5 gün boyunca dünyevi zevkleri tatmak, konfor alanında olmak, aynı düzeni sürdürmek isteğinde olabiliriz. Güvende hissetme ihtiyacı yeme isteğini doğurabilir. Bu bilinçte daha dikkatli beslenmeliyiz. Mutlu günler!

SALI: Ay ışığının büyümeye başladığı bugün aynı zamanda Mars günü olduğu için sporla alakalı faaliyetlere başlayabilirsiniz. Gün içerisinde konfor alanımızdan çıkmak, değişimlere açık ve esnek olmak önem kazanıyor. İlişkilerde ve iş dünyasında sabit fikirli olmak aynı döngüde dönüp dolaşmayı getirebilir. Otorite figürlerle konuşmak, iş girişimlerinde bulunmak için çok uygun bir gün değildir. Bugün sorumluluklarımızı halletmek ve duygularımızın, davranışlarımızın sorumluluğunu üstlenmek için harekete geçmeliyiz. Mutlu günler!

ÇARŞAMBA: Venüs gezegeninin hem afrodit dediğimiz fazda doğması hem de yönettiği Boğa burcuna geçmesi ile...

Bir ay boyunca değer duygumuz güçleniyor. Kendimize ve sevdiklerimize verdiğimiz değeri rahatlıkla gösterip sevgi alış verişinde bulunabildiğimiz bu evrede, nefsimizi beslemek ve güvende olma ihtiyacımız baskınlaşacaktır. Maddiyat konuları, tensellik, kokular, yeme içme, dünyevi değerler, bohem yaşama hali baskınlaşabilir. İlişkilerimizde verdiğimiz değeri daha somut ifade etmek isteyebiliriz. Aidiyet ihtiyacı ve köklenme isteği bu evrede önemli olacaktır. Maddi manevi önümüzü görebileceğimiz, kalıcı, güven ve sadakat dolu ilişkiler arayışında olacağımızdan, güvende hissedilmeyen ilişkiler bu evrede sonlanabilir. Yatırımlar, toprak, gayrimenkul, yiyecek sektörü ön plana çıkabilir.

Akşam saatlerinde (17.00 sonrası) hayallerimizi hayata geçirecek gücü rahatlıkla bulabiliriz. Ruhsal çalışmalar, sanatsal aktiviteler, meditasyon için çok uygundur.

PERŞEMBE: İletişimin had safhada olacağı, duygularımızı ve isteklerimizi dile dökmek isteyeceğimiz bir günden merhaba! Yeniay'ın getirdiği baskılanmış cümleler bugünlerde açığa çıkmayı beklerken, sözcüklerin oldurma gücünün farkında olarak hayata dair isteklerimizi bugün dile getirebiliriz. Önemli konuşmaları, anlaşmaları bugün yapabilirsiniz. 

Ufkumuzu genişletme fırsatları elde edeceğimiz, önemli bilgiler edinebileceğimiz, benliğimizi ön plana çıkartabileceğimiz bugün içerisinde kendinizle alakalı somut adımlar atabilirsiniz. Eğitim, seyahat, yayıncılık, seminerler, internet sitesi açmak için uygundur. Karşımıza çıkan insanlar gün içerisinde farklı hayat görüşleri ile kendimizi geliştirmemize vesile olabilir. Mutlu günler!

CUMA: Güneş - Plüto - Mars açısı hafta boyunca adım adım etkilerini gösterirken özellikle son iki gün iyice keskinleşiyor. Karanlık ve aydınlığın karşı karşıya geldiği bu evrede, kendi gölge yanlarımızla yüzleşmemize vesile olacak krizler yaşayabiliriz. Takıntı ve korkularımızdan özgürleşmeyi seçersek dönüşebiliriz. Ego savaşlarına ve kıyas duygusuna girmekten kaçınmalısınız. Dünya gündeminde; suç oranları artabilir, hırsızlıklar olabilir, taciz olaylarına dikkat etmek gereklidir. Bir lider veya yönetici hakkında beklenmedik olumsuz bir durum, gaf veya kriz yaşanabilir.

CUMARTESİ: Attığımız adımların katlanarak büyüyebileceği, isteklerimiz için harekete geçebileceğimiz bir günden merhaba! Özellikle öğlen saatlerinde isteklerimiz konusunda konuşabilir, sorunlarımıza çözüm bulabiliriz. Zihnimizin çok hızlı çalıştığı bu evrede kendimize sessiz zamanlar yaratabilmek önemlidir. Bugün, bizi aydınlatacak önemli cümleler duyabilir veya önemli insanlarla işbirliği yapabiliriz. İletişim anlamında yoğun olacak gün içerisinde akşam saatlerinde ruh hali kendisini duygusallığa bırakabilir. Akşam saatlerinde ailevi konular, aileyle zaman geçirme isteği veya içe çekilme isteği, romantizm hali baskın olacaktır. Battaniyenin altında film izlemek için güzel bir akşam. Mutlu günler!

PAZAR: Kendi merkezimizi ve değerimizi belirlemek adına hayatın gerçekleri ile yüzleştiğimiz en önemli günden merhaba! Gece saatlerinde uyumak biraz zor olmuş olabilir. Rüyalarımızda bilinçaltımızdan açığa çıkan korkularımız zihinsel anlamda arınmaya hizmet etmektedir. Eğer uyanıksanız, kendinizi sert düşünce ve konuşmalar içinde bulmuş olabilirsiniz. Gün içerisinde takıntılı, sivri dilli konuşmaktan kaçınmalı ve başkalarının fikirlerine de gerekli özeni göstermeyi seçmeliyiz. Ancak araştırmalar, bir bilgiyi derinlemesine öğrenmek için uygundur. Yine de paranoya ve takıntılardan özgürleşmelisiniz. Ayın Hades ile kavuşup Şiron ile kare yapacağı akşam saatlerinde korkularımız sebebiyle içe çekilebiliriz. Yeme sorunlarına ve midemize dikkat etmeliyiz. Stres ve yorgunluk, korkularımızdan kaçmaktan, onların bize yük olmasından ve göstermek istediklerine gözlerimizi kapatmaktan gelir. Ani gelişmelerin olabileceği gün içinde kabulde olmalı, olaylara farklı pencerelerden bakmalıyız. Mutlu günler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder