23 Ocak 2020 Perşembe

25 OCAK 2020 YENİAY'I - HAYATINDA DEVRİM YARAT!


Takvimler 25 Ocak 2020'yi, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 00.42'yi gösterdiğinde gökyüzünde Ay ve Güneş kavuşarak Yeniay'ı meydana getirecekler. Bu Yeniay'dan; Kova, Aslan, Boğa ve Akrep burçları ile 0 - 7 derece aralığında yerleşimlere sahip olanlar daha çok etkilenecekler. İkizler, Kova ve Terazi burcuna sahip olanlar olumlu olarak yararlanabilecek.

Yeniay'lar başlangıç enerjisidir ve bu başlangıçlar yaşamlarımızda 14 gün boyunca Kova temalarında gerçekleşecek. Mantığımıza uymayan ne varsa bundan böyle ruhumuzda ve kalbimizde de yer alamayacaktır. Bu dönemde, son aylarda fark ettiğimiz ne varsa onları düzeltmek için özgür, özgün ve beklenmedik şekilde harekete geçeceğiz. Ani ayrılıklar, istifalar, kararlar söz konusu olabilir.

Ancak Yeniay'ın Giedi Secunda ve Geidi Prima hattında gerçekleşiyor olması; tuhaf, garip olaylara, birlikteliklere sebebiyet verebilir. 7. evden kendi yöneticisi Uranüs'ten de kare alıyor olması, garip evlilikleri, tuhaf partnerleri gündeme getirebilir. Örneğin eşyalarla evlenen, ağaçlarla evlenen insanlarda bu yıldızın etkisi görülür. Karşınıza çıkan kişilerin yaşam tarzlarını dikkatli incelemelisiniz. Ayrıca bu dönemde iki kişi arasında, iki iş, olgu arasında kalmak da söz konusu olabilir.

Ay düğümlerinin enerjisinin değişmeye hazırlandığı son aylarda, bize iki yıldır verdiği mesajlar daha da görünür olmaya başladı. Kalbimizi, ruhumuzu beslemeyen, bizim özgürlüğümüzü ve bireyselliğimizi kısıtlayan şeyler son günlerde olumsuzluklar ve tıkanıklıklar yaratıyor olabilir. Yeni ay ise, tüm bu yaşanan olumsuzluklarla bize değişmesi gereken konularla ilgili sinyaller göndermekte. Maddi anlamda doyum sağlamak uğruna çok çalışmak, bir robot gibi iş veya sorumluluk odaklı olmak, esas hedefimizi unutup tamamen beşeriyete kapılmak bizlere bu dönemde iyi gelmeyen enerjilerdir. Bıkkınlıklarınızın, gerginliklerinizin sebebi de budur.

Yaşadıklarımızın ana mesajı, bize iyi gelen ve sevdiğimiz işleri yapmak, mutlu olmadığımız ve aidiyet hissetmediğimiz alanlardan sıyrılmaktır. Örneğin; iş yerimizde çok mutsuzsak o işi değiştirmeli, ailemize vakit ayıramıyorsak zamanımızı çalan başka şeylerden feragat etmeli, işimiz veya başka sorumluluklarımız duygularımıza veya ilişkilerimize engel oluyorsa sorumluluklarımızı paylaşmalı, sevdiklerimize zaman ayırmalıyız. Bizler beşeriyet odaklı oldukça, yaşam bize zorluklar çıkartmaya devam edecektir. Satürn, Jupiter ve Plüto enerjisi çok çalışanın kazanacağını vurgularken, Kuzey Ay Düğümü sevdiğin konularda emek ver diyor. Belki sevdiğimiz şeyleri yaptığımızda daha az kazanacağız ama daha huzurlu olacağız. Bu anlamda sınırlarımızı korumak için heyecanla yeni fikirler üretebileceğiz.

Güneş Uranüs karesi, çevremizin bizden hiç beklemediği davranışları aniden yapmamızı, özgürlük için ani kararlar vermemizi sağlayabilir. Dikkat edilmesi gereken; isyankar, fevri olmak yerine mantıklı çözümler aramak ve Merkür'ün enerjisini de parlak fikirler üretmeye kanalize etmektir. Hiç aklımızda olmayan fikirleri harekete geçirip yepyeni çözümler üretebileceğiz. 4. evde meydana gelen yeniay, belki çocukluktan, aileden beri süregelen kalıpları yıkmamıza yaşamımızda yepyeni bir döngüye başlamamıza, üstümüzde baskı yaratan kuralları yok etmemize yardım edecek. Aile, ebeveynler ve ilişkiler alanında özgürlüğümüzü sorgulayacağız. Mal paylaşımı, miras, mal mülk konuları gündeme gelebilir.

Bu dönem; yazı yazmak, web sayfası açmak, videolar çekmek, icatlar yapmak, teknoloji ve internetle ilgilenmek, astroloji konusunda yeni başlangıçlar yapmak, yeteneklerinizi özgün biçimde sergilemek için çok uygundur.

Yeni olan, bilgi içeren, evrensel olan her şey ilgimizi çekecek ve gündemde olacaktır. Bizler de ne yapıyorsak çevremiz, topluluklar, ekipler de mutlu olsun diye yapacak, dünyamızı daha çok düşünecek ve daha insancıl yaklaşacağız. Birlik bilinci ile hareket edecek, daha sosyal olacak ve kalabalık gruplarda süpriz kadersel ve karmik olaylar yaşayabileceğiz. Bu nedenle bu dönemde eve kapanmayın, kalabalıklara karışın. Hiç olmayacak şeyleri olduracak bu dönemde değişime açık olursak eğlenceli bir ay geçirebiliriz.

7. evde ilerleyen Uranüs, ancak birey olabildiğimiz kişilerin yanında mutlu olabileceğimizi, ani tanışma ve evlilikleri, mantık evliliklerini vurgulamakta. Özgürleşmek adına ani ve beklenmedik tepkiler verebilir, idealimizdeki ilişki ile şimdi yaşadığımız süreci kıyaslayabiliriz. Ancak önemli olan ani kararlar vermeden önce iyice düşünmek ve çözümler üretmek olacaktır. Karşılıklı olarak bireysel alanlarımıza saygı göstermeliyiz.

Yaşadığınız konular ne olursa olsun; ana tema kendi özgün yanlarınızı ifade etmek, evim dediğiniz yerlerde ait hissettiğiniz kişilerle olmak, mantıklı hareket etmek ve farklı çözümler denemek, farklı fikirler üretmek, değişime açık olmak olacaktır.

Ülkemizde ise 8. evde meydana gelen Yeniay ve Güney ay düğümü vurgusu karmik olaylar deneyimleyeceğimizi vurgulamakta. Sosyal gruplar, dernekler, marjinal topluluklar, teknoloji, elektr,k, hava yolu ve internetle ilgili konular, bilimsel çalışmalar gündem olabilir. Bu konularda ani engeller çıkabilir. Aynı zamanda dış kaynaklar, bankalarla ilgili düzenlemeler, vergiler ve borçlarla ilgili ani gelişmeler yaşayabiliriz. Ani ölümleri ve ani doğum haberlerini duyabiliriz. İnanç ve din konusunda çatışmalar, askeri hareketlilikler görülebilir.

Delilikle dahilik arasında ince bir çizgi vardır. Çizgileri taşırmaktan korkmamanız dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder