11 Ağustos 2019 Pazar

15 AĞUSTOS 2019 DOLUNAY'I - KENDİN'E DOĞRU



Takvimler 15 Ağustos 2019'u, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 15.28'i gösterdiğinde göklerde Güneş ve Ay karşı karşıya gelecek ve Dolunay'ı meydana getirecekler.

Dolunay enerjisi bitiş enerjisidir ve 1 Ağustos Yeniay'ında sürüncemede kalmış konular nihayete erebilir.

Peki Dolunay hepimize hangi temalarda etki edecek?

GÖKTEKİ NE İSE;


●Ay Kova burcunun 22 derecesinde ve Güneş tam karşısında Aslan burcunda, 2- 8 aksındalar. Güneş Own Worst Enemy hattında ve Ay Sadalsuud yıldızı ile kavuşumda.

●Anın yükseleni Yay - Antares yıldızı ve Jupiter - Sarin yıldızı yükselene oldukça yakın, 1. evde. Jupiter ise retrodan yeni çıkmış vaziyette, an'da oldukça iyicil enerjisi var.

●Venüs, Güneş ile kavuşumda ve Juno ile Mars onlara 9. evden eşlik etmekte. Plüto ile 150'lik açıları mevcut.

●Neptün Güney ay düğümü ile, Şiron Merkür ile olumlu açıda.

●Retro hareketine başlamış olan Uranüs (Uranüs'ün retrosu ileri hareketinden daha iyidir), Merkür Aslan ile kare açıda. Ve Merkür retrosu bitti diye sevinenlere  aldırmayınız keza yeniayda S (durağan) olan merkürün etkisi sonraki yeniaya (30 Ağustos) kadar sürer :)

●Merkür'ün andaki diğer önemi ise, anın tek Scout gezegeni.

●Anın almuteni Jupiter. Baskın element Ateş iken su neredeyse yok.

●Ay ise Slow döngüde, olaylar yavaş yavaş gelişecek.

YERYÜZÜNDEKİ DE ODUR;

Zamanın yöneticileri işliyor, bizleri yeni çağa hazırlıyor. Yeni bir frekansa geçiyoruz, hissediyor musunuz? Şimdi zaman durmuş, işler aksamış, enerji tıkanmış ve ruhlarımız yorgun. Ve bu yorgunluk bizleri yepyeni bir hayat arzusuna doğru itti. Yeni başlangıçlar için zihnimiz hazır ancak yeterli maddi ya da manevi destek bulamadığımızı düşünerek hevesimizi kaçırmamız gerekli.

Benliğimizi ortaya koyma isteğiyle yanıp tutuşurken bunu onay ihtiyacı ile hırsla, inat uğruna veya kibirle değil, kalpten istediğimiz için yapmamız gereken günlerdeyiz. Motivasyonumuzu düşüren hiçbir şeye aldırmadan, geçmişe bakmadan, cesurca kendi yolumuzda ilerlemeliyiz. Dengeyi kuramadığımız ve bize uymayan ilişki, yatırımlar, iş, eğitim gibi konulardan kendimizi azad ediyoruz.

Yaşadığımız deneyimler ruhumuzu bilgeleştirirken dünyevi değerlerin esasında ne kadar geçici olduğunu fark edip meneviyatla özümüzü buluşturuyoruz. Çevrenizde de ruhsal alanların, spiritüel konuların, bilimin, bilginin öneminin ne kadar yaygınlaştığını gözlemleyeceksiniz. İşte bu, farkındalık çağının, 2020'de başlayıp 2023'te keskinleşecek olan hava çağının ayak sesleridir. Yeryüzü değişirken, hala lüks tüketim peşinde olup, eski bakış açımıza saplanmak bizi sistemin dışına itecektir.

Özgürleşiyoruz. Bugünlerde inzivada ve sessizlikte, öz benliğimizi buluyoruz. Bunu bulmamıza; uğradığımız haksızlıklar, yalnızlıklar, kayıplar ve ayrılıklar sebep olurken tüm bu yaşananlara ani çıkışlar yapmak yerine gözlemlemeye devam etmeliyiz. Öfkeli söylemlerimiz ve egomuzla kendi kendimize zarar verebiliriz. Hak edişimiz ne ise o bizlere ilahi sistem tarafından getirilecektir. Aşk, şans, iş, başarı, eğitim bizimle olacaktır. Bazılarımız ev veya şehir değiştireceğiz. Kadersel tanışmalar da yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz, özellikle Aslan'lar :) Adaletin var olmadığı, haksızlık edilen, benliğimizi yitirdiğimiz sosyal ortamlarda ruhumuzu boşa yormamalı ve bizi yeni başlangıçlara doğru çağıran kalbimizi dinlemeliyiz.

Zamanın yöneticileri hayal ettiğimizi hayatımıza en gerçekçi haliyle çağırırken; kendimizi korkularımıza kaptırıp, olumsuza teslim olursak yaşamımız da o yönde ilerleyecektir. Harita üstü yaşam, kader üstünde kader vardır ve bizler için en doğru olanı biz insan aklıyla bilemeyiz. O nedenle inancımızı yitirmeden, özgüvenle, gelecek olanı hak ettiğimize kendimizi inandırmalıyız. Hepimiz etrafımıza kendimizi aynalarız. Biz hangi frekansı çevremize yayarsak, karşımızda onu bedenlenmiş hali ile buluruz. Bu yüzden olaylara ve kişilere kızıp sızlanmak yerine, kendimizi değiştirmeli ve gereken dersleri alıp yolumuza devam etmeliyiz.

Korkularımızla yüzleştiğimizde galip sayılıyorsak, neden içimizdeki gücü keşfetmeyelim? Özgürlüğün şarkısı saracak dört bir yanımızı, meydan okuyoruz bizi kendimizden alıkoyan her şeye. Hepimiz belirli hayal rollerimiz ile doğduk ve bu dolunay ışığının gerçekliğimizi aydınlatması dileğiyle.

TOPLUMDA;

●Bu dönemde uluslararası ticaret konuları önem kazanabilir. Hiç beklemediğimiz şirketler yollarını ayırırken beklenmedik kurumlarda ortak olabilir.


●Kaz dağlarındaki altın arama faaliyetlerine isyan büyüyebilir ve bu isyan diğer ülkelerin de dikkatini çekebilir, desteklerini görebiliriz.

●Para piyasalarında büyük değişimler ve maddi yatırımlarda yeni oluşumlar meydana gelebilir. Yeni para birimleri çıkabilir. Ekonomi konusunda yepyeni bir çağ bizleri bekliyor.

●Yeni teknolojik gelişmelere ve bilimsel çalışmalara şahit olabiliriz.

●Hava durumu garipleşebilir, sıcakların ardından sert yağışlara şahit olabiliriz.

●Son zamanlarda yengeç tutulmaları ile kanser vakaları ve kalp krizleri oldukça arttı. Tüm bu rahatsızlıklarımızı uyarı olarak alıp gerekli tüm tedavileri yaptırmalıyız. Aynı zamanda sinir sistemi ile ilgili rahatsızlıklar, bel, diş, cilt, kemik sorunları da yaşayabiliriz.


●Dolunay'da dişil enerji eril enerji ile karşı karşıya geldiğinden kadınlarda sıvı dengesi bozulur ve daha gergin olurlar. An'da su elementi de eksik olduğundan ruhu dengelemek amacıyla başta kadınlar olmak üzere herkes; yüzerek, içerek, sık duş alarak suyla daha çok temas edebilir ve empati yönünü biraz daha geliştirebilir.


1 yorum: