6 Aralık 2018 Perşembe

7 ARALIK 2018 YENİAY'I - HAYAT SANDALI


Takvimler 7 Aralık 2018'i, akrep ve yelkovan İstanbul saati ile 10.20'yi gösterdiğinde göklerde AY ve GÜNEŞ kavuşacaklar, Yeniay'ı meydana getirecekler.

Gökteki ne ise;

Ay ve Güneş Yay burcunda, haritanın 11. evinde ve 15 derece, 2 dekanda. Sarin ve Ras Algethi sabit yıldızlarının enerjisini yeryüzüne yansıtıyor.

Hiç hava elementi yok. Aklımızı kullanmakta zorlanıyoruz.
Almuten Jupiter!
Mars ve Neptün kavuşumu Balık burcundan Yeniay'ı kareliyor.
Anın yükseleni Oğlak burcu ve 12 derece. Yükselen yöneticisi Satürn ise 12. evden Facies Sabit yıldızının enerjisini yeryüzüne yansıtıyor.
Uranüs Ay düğümlerine t-kare açı yolluyor.
Merkür retrodan çıkmaya hazırlanırken S pozisyonda, yolculuğuna akrep etkisiyle devam ediyor.

Yeryüzündeki de odur;

Ne hissettiğimiz, ne istediğimiz, ne düşündüğümüz ve aslında kim olduğumuzu bilemiyoruz, adım atmamız gerekiyor fakat hangi yön doğru, bulamıyoruz. İşimiz, ilişkilerimiz, kimliğimiz, maddi durumumuz bir derin göl ve ne yöne yüzersek kıyıya ulaşırız, ufku göremiyoruz. Bunun yerine; kıyıyı, suyu, yeri ve göğü suçlayarak rahatlayacağımızı umuyoruz fakat o suya kendi irademizle girdiğimizi unutuyoruz! 

Bu dönemde yaşadıklarımızı dramatize etmeye, kurban psikolojisine girmeye, sadece suçlama ve karalamalara, zihnimizde örümcek ağları oluşturup bunu etrafımıza sıçratmaya meyilliyiz. Özeleştiri yapmak çok önemli iken bunu da acımasızca yapıp içimize kapanabiliriz. Bitişler sert, ani ve soğuk. İçinden çıkamadığımız her sorumsuzluğumuz için mantığımızı herkesin yararına kullanmak ve duygularımızın, davranışlarımızın sorumluluğunu almak yerine manipülasyon ve acıtasyonu silah gibi kullanabiliriz.

Karma işliyor; arkanıza yaslanın ve vicdan rahatlığınızın keyfini çıkartın. Konuşsunlar, paranızı ve fikirlerinizi çalsınlar, gözünüze soka soka siz olmaya çalışsınlar, hakkınızı yesinler, kalbinizi kırsınlar. Evren matematiği salise salise - açı açı ilerlerken, ilahi düzen sizden alınanı size başka şekilde verecektir.

Yeni deneyimlerin hayatımıza katılmasına izin vermeli, okumalı, dinlemeli, öğrenmeli, kendimizi kimseyi yargılamadan her görüşe açık tutmalıyız. 

Şayet psikolojik sorunlarınız varsa bu dönem dalga dalga artacağını bilmeli ve önlem almalısınız. Çünkü zihin bir sandal gibi bir sağa bir sola sallanıyor ve deniz bizi biraz tutuyor. 

Yeniaylar başlangıç enerjisidir fakat bu defa başlangıç yapmak için hem isteksiziz hem de aklımız karışık olabilir. Şimdi atacağımız adım günü kurtaracak adımlar değil, bize pranga olan düşünce ve duygulardan sıyrılacağımız mantıklı olan olmalıdır, ne kadar zor olursa olsun. Olgun davranmalı, çok dürüst olmalı, ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeli, gücümüzü toplamalı ve kırılma noktamızı  düşük tutmamalıyız. Bu günler dönüşü olmayan bir dönemeç! 

Evren mutlu olup olmadığımızla değil irademizi nasıl kullandığımızla ilgilenir. Başlangıçları mucizeye çevirmek de kaosta debelenmekte elimizde. Bizden kopup giden ne varsa bize vereceği dersi tamamlamıştır, bizden bir parçadır, bize kattıklarına şükretmeliyiz. Hayatta biraz nefes almalı, şifa bulmalı, kendimizle başbaşa kalmalı, sandalı dengelemek için yüklerimizi sulara bırakmalıyız. Yoksa bu sandal alabora olup bizi batıracaktır.

Doğa yanma döngüsüne girer, depremler yeryüzünü şekillendirir, yumurta içeriden çatlayarak hayat bulur, kartallar kendini parçalayarak ömrüne ömür katar ve venüs şimdi yeni 8 yıllık döngüsüne giriyor. Sen de dengeni kaybedecek, sarsılacak ve kendini bulacaksın, yepyeni hayatına atacaksın adımlarını.


Toplumda;

Kış başlıyor, sert ve soğuk günlere geçiş yapıyoruz. 
Finansal anlamda ani dalgalanmalar yaşanacaktır.
Sapkınlıklar, cinsel suçlar artacaktır.
Vergiler, miras davaları, bankalar, krediler gündem oluşturacaktır.
Hukuk, ticaret, göçmenlerle ile ilgili belirsizlikler yaşanabilir. 
Protestolar gözlemleyebiliriz. Eğitim ve adalet sistemi, işçiler ve memurlarla ilgili yeni kararlar alınabilir.

Sağlık;

Karaciğer rahatsızlıklarına, alkol tüketimine, saç dökülmelerine, kullandığımız ilaçlara, doğalgaz zehirlenmelerine dikkat edelim. Sarılık vakaları ve grip enfeksiyonları çoğalabilir. Kendimizi koruyalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder