20 Nisan 2018 Cuma

DANIŞMANLIK






Sinastri
İlişki & Uyum Analizi
Sinastri, ‘ilişki uyumu’ ile ilgili analize verilen genel isimdir. Yeryüzünde 12 tip insan yoktur, bu nedenle ben A burcuyum o B, uyumlu muyuz? gibi bir soru da çok yüzeyseldir. Herkesin A ve B burcu Güneş burçlarıdır. Fakat doğum haritamızda diğer gezegen konumları da çok önemlidir. Unutmayın, hepimiz biricik ve tekiliz.

İki kişi arasındaki analize geçmeden önce; siz aslında kimsiniz ve sizi nasıl bir ruh tamamlar, nasıl enerjileri yaşamınıza çekiyorsunuz? İçinizdeki eril ve dişil yan nasıl dengelenir? Bunlar çok daha önemlidir ve önce bu durum incelenir.

İki kişi arasındaki uyumu, karşı tarafı nasıl etkileyebileceğinizi, ilişkinizin nereye doğru gittiğini, kadersel görünümleri, evlilik veya iş ortaklığının getireceklerini, ruh eşi – ruh ikizi gibi hesaplamaları Sinastri ile görebiliriz. Analizi, Davison ve Kompozit harita yöntemleri ile de desteklemekteyim.

Kimin neden karşımıza çıktığını, bize ne katıp, bize neler öğreteceğini ve bizim ona neler öğreteceğimizi bu analiz ile görebiliriz. Yaşamda tesadüf diye bir şey yoktur ve hiçbir karşılaşma boşa değildir.

Ayrıca; aile, arkadaş, iş ortağı ve çevrenizdeki herkesle karmik bağlarınıza, sizin yaşamınızda neden var olduklarına doğum haritanızdan bakılabilir.

Hem sizin hem partnerinizin doğum yerinizi, doğum tarihinizi (gün-ay-yıl) ve en fazla 1 saat fark edecek şekilde doğum saatinizi göndermeniz gereklidir. Bilinmiyorsa retrifikasyon çalışması yapılır. Partnerin doğum saati zorunlu değildir. İlişkinizin başlangıç tarihini de göndermeniz sağlıklı sonuçlar verecektir.



Danışmanlık Formu: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder